Wiko Lenny Hoesje Tulpen
Wiko Lenny Hoesje Tulpen
Wiko Lenny Hoesje Tulpen
Wiko Lenny Hoesje Tulpen
Wiko Lenny Hoesje Tulpen
Wiko Lenny Hoesje Tulpen
Wiko Lenny Hoesje Tulpen

Wiko Lenny Hoesje Tulpen

€ 17,95
nog 83 op voorraad
Gratis verzending
Voor 17:30 besteld, zelfde dag verzonden
14 dagen bedenktijd
Verzending met track & trace *

Vergelijkbare producten

Wiko Lenny Hoesje met pasjes Tulpen

Als je trots bent op Nederland en dit overal wilt laten zien, dan is dit het telefoonhoesje voor jou. Tulpen zijn een belangrijk Nederlands symbool en dit tulpenveld is dan ook typisch Nederlands. Hier bovenop zijn de tulpen op dit Wiko Lenny Hoesje erg kleurrijk en heb je een vrolijk telefoonhoesje. Ook zul je deze tulpen terugzien aan alle kanten van het boekhoesje. Het boekhoesje wordt namelijk aan alle zijden bedrukt met duurzame inkt. Het Wiko Lenny Hoesje is erg duurzaam, buiten de duurzame inkt gaat het telefoonhoesje zelf ook erg lang mee. Bovendien zorgt het boekhoesje ervoor dat jouw smartphone een stuk langer meegaat doordat hij niet kapot kan vallen. Ook dit is duurzaam. Dit telefoonhoesje is wat voor jou als je een vrolijk Nederlands hoesje wilt wat ook goed is voor het milieu.

  • Geschikt voor Wiko Lenny
  • Boekhoesje model
  • Ruimte voor 3 pasjes
  • Gemaakt van kunstleer en TPU
  • Aan alle zijden bedrukt met duurzame inkt
  • Duurzaam telefoonhoesje
  • Magnetische lipje als sluiting
  • Personaliseerbaar met eigen foto of tekst
8718894751558
B2Ctelecom
Telefoonhoesjes
3
Geen sportclub
Wiko Lenny
180 mm
Geen extra valbescherming
66 g
120 mm
Kunstleer, TPU
Book Case
28 mm

Zakelijke bestelling

Voor zakelijke klanten, die grote aantallen willen bestellen, kunnen we een offerte op maat schrijven. Bekijk onze brochure of neem contact op voor meer informatie of een offerte.

Bestel er 2
17,95
17,05 p.st.
Bestel er 3
17,95
16,75 p.st.
Bestel er 12
17,95
16,30 p.st.
Bestel er 30
17,95
16,21 p.st.
Bestel er 60
17,95
16,18 p.st.
1 / 10

probeer eens goed jullie order te bekijken een iphone 6 is geen wilko lenny en als je dan beld dat jullie een fout hebben gemaakt en we een oplossing proberen te krijgen word je afgeblaft aan de telefoon nu bij een andere site een goed hoesje besteld en vriendin helemaal blij dit was eenmalige actie

foto mooi geprint

op 29-01-2019 om 22:15

Reactie B2C Telecom:
Beste A. Janssen, hartelijk dank voor uw feedback. Hetgeen wat u heeft besteld, staat in de orderbevestiging in de mail. Het oordeel van uw vriendin dat zij telefonisch is afgeblaft is onjuist. Wij werden door haar erg onvriendelijk benaderd en uitgescholden. Het is jammer om hier geen eerlijke beoordeling over te lezen vanuit jullie. Toch zijn we op zoek naar een oplossing en we zullen hierover contact met u opnemen per mail. Met vriendelijke groet, het B2C Telecom Team.