Wiko Lenny Hoesje Lovely Flowers
Wiko Lenny Hoesje Lovely Flowers
Wiko Lenny Hoesje Lovely Flowers
Wiko Lenny Hoesje Lovely Flowers
Wiko Lenny Hoesje Lovely Flowers
Wiko Lenny Hoesje Lovely Flowers
Wiko Lenny Hoesje Lovely Flowers

Wiko Lenny Hoesje Lovely Flowers

€ 17,95
nog 83 op voorraad
Gratis verzending
Voor 17:30 besteld, zelfde dag verzonden
14 dagen bedenktijd
Verzending met track & trace *

Vergelijkbare producten

Wiko Lenny Hoesje met magnetische sluiting Lovely Flowers

Als je op zoek bent naar een design Hoesje wat niet te opvallend is maar wel elegant dan is dit waar je moet zijn. De combinatie van witte en roze bloemen oogt heel rustig maar is ook erg mooi. Pastelkleuren doen het altijd goed om elegantie te creëren. Bovendien wordt het Wiko Lenny Hoesje aan alle kanten bedrukt met deze roze en witte bloemen. Het is een boekhoesje dus dit houdt in dat de bloemen ook op de voorkant en zelfs op het lipje staan. Bovendien beschermt een boekhoesje jouw smartphone aan alle zijden. Tijdens het appen of bellen is jouw telefoon altijd veilig. Mocht hij per ongeluk uit jouw handen glippen dan is hij goed beschermd door het Wiko Lenny Hoesje en zal jouw telefoon heel blijven.

  • Geschikt voor Wiko Lenny
  • Bookcase model
  • Ruimte voor 3 pasjes
  • Gemaakt van kunstleer en TPU
  • Aan alle zijden bedrukt met het design
  • Magnetische lipje als sluiting
8718894807606
B2Ctelecom
Telefoonhoesjes
3
Geen sportclub
Wiko Lenny
180 mm
Geen extra valbescherming
66 g
120 mm
Kunstleer, TPU
Book Case
28 mm

Zakelijke bestelling

Voor zakelijke klanten, die grote aantallen willen bestellen, kunnen we een offerte op maat schrijven. Bekijk onze brochure of neem contact op voor meer informatie of een offerte.

Bestel er 2
17,95
17,05 p.st.
Bestel er 3
17,95
16,75 p.st.
Bestel er 12
17,95
16,30 p.st.
Bestel er 30
17,95
16,21 p.st.
Bestel er 60
17,95
16,18 p.st.
1 / 10

probeer eens goed jullie order te bekijken een iphone 6 is geen wilko lenny en als je dan beld dat jullie een fout hebben gemaakt en we een oplossing proberen te krijgen word je afgeblaft aan de telefoon nu bij een andere site een goed hoesje besteld en vriendin helemaal blij dit was eenmalige actie

foto mooi geprint

op 29-01-2019 om 22:15

Reactie B2C Telecom:
Beste A. Janssen, hartelijk dank voor uw feedback. Hetgeen wat u heeft besteld, staat in de orderbevestiging in de mail. Het oordeel van uw vriendin dat zij telefonisch is afgeblaft is onjuist. Wij werden door haar erg onvriendelijk benaderd en uitgescholden. Het is jammer om hier geen eerlijke beoordeling over te lezen vanuit jullie. Toch zijn we op zoek naar een oplossing en we zullen hierover contact met u opnemen per mail. Met vriendelijke groet, het B2C Telecom Team.