Sony Xperia Z5 Premium telefoonhoesjes

Sony Xperia Z5 Premium accessoires

Hip hoesje van B2C Telecom voor Sony Xperia Z5 Premium

Het krachtigste van het krachtigste en het mooiste van het mooiste komen bij elkaar in de Sony Xperia Z5 Premium. De prestaties van dit vlaggenschip zijn ongekend. U kunt er zelfs PlayStation 4-games op spelen. Dat u er goed aan doet een hoesje te gebruiken voor dit topmodel is een understatement. Gelukkig stelt B2C Telecom u in staat om te kiezen uit een zeer ruim en gevarieerd aanbod van gsm-hoesjes.  

De Sony Xperia Z5 Premium onbeschermd laten is spelen met vuur. Het toestel presteert uitzonderlijk goed en dit komt in het geding als u besluit af te zien van een hoesje. Het scherm heeft een resolutie van 2160x3880 pixels en dit gaat gepaard met een 23 megapixelcamera. Hetgeen resulteert in een pixeldichtheid van 801 pixels per inch en een ongekend scherp beeld. Met een beschermend hoesje bent u er zeker van dat u nog lange tijd kunt experimenteren met dit supersonische speelgoed.

Power en duurzaamheid worden verenigd in de Sony Xperia Z5 Premium. Hier wordt nog een extra dimensie aan toegevoegd met een gsm-hoesje van B2C Telecom. Onze boek en fliphoesjes geven de Sony Xperia Z5 Premium aan alle kanten een beschermende laag. De hoesjes sluiten bijna vanzelf en de verschillende uitsparingen maken dat alle knoppen en toetsen van de Sony Xperia Z5 Premium in alle omstandigheden makkelijk te bedienen zijn.

Design hoesje geeft Sony Xperia Z5 Premium hip smoelwerk

Deze hoesjes zijn in een nog veel luxere variant beschikbaar. Onze unieke printservice heeft er namelijk voor gezorgd dat de boekhoesjes leverbaar zijn in verschillende prachtige opdrukken. Deze design hoesjes zijn door onszelf ontwikkeld. Dit betekent dat u in geen enkele andere webshop zulke leuke hoesjes met prints van bijvoorbeeld wereldsteden, roofdieren of vintage auto’s aan zult treffen. Hiermee houdt u de Sony Xperia Z5 Premium niet alleen vrij van schade, de gsm wordt ook nog eens voorzien van een hip smoelwerk.

Ontwerp zelf hoesjes voor Sony Xperia Z5 Premium

We kunnen ons voorstellen dat u met een toestel als de Sony Xperia Z5 Premium flink te koop loopt in uw vriendenkring. Dat zal u helemaal doen met een bijzonder smartphonehoesje van B2C Telecom. We zijn er bovendien bijzonder trots op dat u bij ons zelf een hoesje kunt ontwerpen. Door uw eigen foto’s en teksten op het hoesje te verwerken geeft u de Sony Xperia Z5 Premium een unieke persoonlijke touch!

Ook bedrijven, instellingen en gemeenten kunnen gebruik maken van deze service. Recent besloot een grote overheidsinstelling dit te doen waardoor haar complete personeel nu rondloopt met hetzelfde onderscheidende hoesje. Hiermee wordt nog eens een bijzondere vorm van uniformiteit gecreëerd! Bedrijven en instellingen krijgen altijd eerst een gratis proefdruk toegestuurd. Overigens zou u ook een screenprotector moeten overwegen voor de Sony Xperia Z5 Premium. Het uitzonderlijke mooie scherm verdient dat!