Sony Xperia Z5 Compact telefoonhoesjes

Sony Xperia Z5 Compact accessoires

Sony Xperia Z5 Compact verwennen met hoesjes B2C telecom

De Sony Xperia Z5 Compact is ontzettend krachtig. Het toestel heeft een 23 megapixelcamera en een octa-core processor, verpakt in een 4,6 inch behuizing. Op zoek naar een hoesje voor deze kleine maar fijne krachtpatser? Zoek dan snel een goedkoop telefoonhoesje uit op onze website. Onze Sony Xperia Z5 Compact hoesjes geven deze smartphone de bescherming waar het recht op heeft.

De Xperia Z5 Compact is de opvolger van de Sony Xperia Z3 Compact. Dit nieuwe model is grondig verbeterd en biedt naast betere hardware en camera's ook een ingebouwde vingerafdrukscanner. De Sony Xperia Z5 Compact past in je broekzak en is makkelijk met een hand te bedienen. Zulke krachtige hardware is lang niet altijd terug te vinden in een smartphone van dit formaat. Daarom is het zeer verstandig om een leuk Sony hoesje te kopen bij dit apparaat.

Design hoesjes passen uitstekend bij Sony Xperia Z5 Compact

De Xperia Z5 Compact is ook nog eens stof-en waterdicht door zijn IP-68 certificering. Door de Snapdragon 810-processor lopen alle apps en games meer dan vloeiend. Met de ingebouwde 4G+-ondersteuning is toegang tot snel internet ook overal gegarandeerd. Een design hoesje past uitstekend bij dit toestel. Deze hoesjes hebben een mooie print. Deze zijn gemaakt en worden bedrukt door B2C telecom. Deze Xperia Z5 Compact hoesjes zijn zeer onderscheidend en in geen enkele andere webshop of winkel te vinden.

Het mooie is, dat je ook zelf een Sony Xperia Z5 Compact hoesje kunt maken. Een eigen hoesje ontwerpen kan met behulp van onze Phone Case Designer. Op het smartphone hoesje kun je met ons unieke PCD-programma persoonlijke teksten en foto’s zetten. Wil je liever een stand case of een TPU case? Dan kan dat natuurlijk geregeld worden. Bij een TPU hoesje wordt trouwens wel vaak een screenprotector genomen.

Screenprotector houdt scherm Sony Xperia Z5 Compact in tact

Deze Sony accessoire beschermt het scherm tegen krassen, barsten en scheuren. Er zijn Sony Xperia Z5 Compact screenprotectors van folie en van glas. Glas is de veiligste optie. Beide screenprotectors zijn simpel te bevestigen op de Sony Xperia Z5 Compact. Bovendien hebben we een praktische handleiding op onze website geplaatst. Onze smartphone hoesjes en screenprotectors zijn onmisbaar voor deze geweldige smartphone! 

B2C Telecom biedt altijd waar voor je geld 

  • Goedkope Sony Xperia Z5 Compact hoesjes en screenprotectors van hoge kwaliteit
  • Profiteer nu van bundelkorting!
  • Sony Xperia Z5 Compact hoesjes kun je kosteloos retourneren
  • Prints op Sony Xperia Z5 Compact hoesjes exclusief en duurzaam
  • Gecertificeerd met het Thuiswinkel waarborg keurmerk