Sony Xperia Z3 Compact telefoonhoesjes

Sony Xperia Z3 Compact accessoires

Bescherm Sony Xperia Z3 Compact met hoesjes B2C Telecom

De Sony Xperia Z3 Compact is de kleinere versie van de Sony Xperia Z3. De specificaties zijn nagenoeg hetzelfde. Het toestel heeft een 2,5 GHz quad-core processor, een 20.7 megapixel camera en 16GB aan intern geheugen aan boord. Het is belangrijk om deze gsm goed te beschermen. Dat kan met de Sony Xperia Z3 Compact hoesjes van B2C Telecom. Bestel snel en profiteer van de goedkoopste prijzen!

Het scherm van de Sony Xperia Z3 Compact is een stukje compacter dan die van zijn voorganger, namelijk 4,6 inch met een 720p HD-resolutie. Het assortiment smartphone hoesjes is bij B2C Telecom echter nog net zo veelzijdig. Wij hebben hoesjes en cases in verschillende kleuren en stijlen. Zo is er altijd wel een hoesje beschikbaar dat u leuk vindt! Bovendien profiteert u bij ons van de mooiste prijzen en bundelkorting!

De Sony Xperia Z3 Compact is een bijzondere gsm. De Sony Xperia Z3 Compact is namelijk waterproof! Het toestel is gedurende 30 minuten te gebruiken bij een diepte van 1 meter. Zo kunt u super mooie foto’s onder water maken op vakantie. Als u daar mee thuis komt, zou u kunnen overwegen om uw mooiste foto op een gsm hoesje te plaatsen. Bij B2Ctelecom is het namelijk mogelijk om zelf een Sony Xperia Z3 Compact hoesje te maken

Ontwerp zelf uniek Sony Xperia Z3 Compact hoesje

Hiervoor betaalt u maar een klein beetje meer dan voor een regulier boekhoesje of TPU hoesje. Met een door onszelf ontwikkeld programma is het mogelijk om persoonlijke foto’s en teksten op het Sony hoesje te plaatsen. Zelf een Sony Xperia Z3 Compact hoesje ontwerpen is zeer eenvoudig. U stelt op onze website zelf uw ideale hoesje samen en wij bedrukken dit vervolgens voor u. Het hele ontwerpen van het Sony Xperia Z3 Compact hoesje wordt ook voorgedaan in een speciale video instructie. Het kan gewoon niet fout gaan! 

Sony Xperia Z3 Compact design hoesjes zeer exclusief 

Het kan ook zijn dat u liever voor een ontwerp gaat van B2C Telecom. Deze hebben we geplaatst op de zogenoemde design hoesjes. Een Sony Xperia Z3 Compact design hoesje heeft een zeer exclusieve print, in tal van verschillende uitvoeringen beschikbaar. Aan de binnenkant van het hoesje zit een opbergvakje voor briefgeld of notities en twee pasjeshouders. 

Tot slot willen we u wijzen op de mogelijkheid om een screenprotector toe te voegen aan uw bestelling. Met een Sony Xperia Z3 Compact screenprotector en een hoesje is het scherm maximaal beschermd tegen krassen, vuil, vlekken en barsten.