Sony Xperia Z1 Compact telefoonhoesjes

Sony Xperia Z1 Compact accessoires

Bescherm Sony Xperia Z1 Compact met hoesjes B2C Telecom

De Sony Xperia Z1 Compact is de kleinere versie van de Sony Xperia Z1. De toestellen zijn vrijwel even krachtig. De Sony Xperia Z1 Compact heeft een iets kleiner scherm en een accu van 2.300 mAh in plaats van 3.000 mAh bij de Sony Xperia Z1. Het is belangrijk om deze telefoon goed te beschermen. Dat kan met de Sony Xperia Z1 Compact hoesjes van B2C Telecom. Bestel snel en profiteer van de goedkoopste prijzen!

Het scherm van de Sony Xperia Z1 Compact is een stukje compacter dan die van zijn voorganger. Het assortiment smartphone hoesjes is bij B2C Telecom echter nog net zo veelzijdig. Wij hebben hoesjes en cases in verschillende kleuren, uitvoeringen en stijlen. Zo is er altijd wel een hoesje beschikbaar dat bij jou past. Stel dat je er echt niet uit komt, dan kun je zelfs voor een eigen ontwerp gaan.

De Sony Xperia Z1 Compact is een bijzondere telefoon. Hij is namelijk waterproof! Het toestel is gedurende 30 minuten te gebruiken bij een diepte van 1 meter. Zo kun je super mooie foto’s onder water maken op vakantie. Als je daar mee thuis komt, zou je kunnen overwegen om je mooiste foto op een smartphone hoesje te plaatsen. Bij B2Ctelecom is het namelijk mogelijk om zelf een Sony Xperia Z1 Compact hoesje te maken

Ontwerp zelf uniek Sony Xperia Z1 Compact hoesje

Met onze unieke Phone Case Designer kun je persoonlijke foto’s en teksten op het Sony hoesje plaatsen. Zelf een Sony Xperia Z1 Compact hoesje ontwerpen is zeer eenvoudig. Je stelt op onze website zelf je ideale hoesje samen en wij bedrukken dit vervolgens voor je. Het hele ontwerpen van het Sony Xperia Z1 Compact hoesje wordt ook voorgedaan in een speciale video instructie. Daarnaast kun je je eigen ontwerp in 3D controleren. 

Sony Xperia Z1 Compact design hoesjes zeer exclusief 

Het kan ook zijn dat je liever voor een ontwerp gaat van B2C Telecom. Deze hebben we geplaatst op de zogenoemde design hoesjes. Een Sony Xperia Z1 Compact design hoesje heeft een zeer exclusieve print, in tal van verschillende uitvoeringen beschikbaar. Aan de binnenkant van het hoesje zit een opbergvakje voor briefgeld of notities en twee pasjeshouders.   

Tot slot willen we je wijzen op de mogelijkheid om een screenprotector toe te voegen aan je bestelling. Met een Sony Xperia Z1 Compact screenprotector en het smartphone hoesje is het scherm van het apparaat maximaal beschermd tegen krassen, vuil, vlekken en barsten.