Sony Xperia Z1 telefoonhoesjes

Sony Xperia Z1 accessoires

Bescherm Sony Xperia Z1 met hoesjes B2C Telecom

De Sony Xperia Z1 heeft een fantastisch scherm, een uitstekende camera en allerlei unieke software. Het hoogwaardige scherm is het belangrijkste verbeterpunt ten opzichte van de Sony Xperia Z. Wilt u voor langere tijd op een veilige manier gebruik maken van dit geweldige toestel? Koop dan een goedkoop Sony Xperia Z1 hoesje bij B2C Telecom. Onze design hoesjes, TPU cases en stand cases vormen de ontbrekende schakel voor deze gsm.

Het grote pluspunt van de Sony Xperia Z1 is het 5 inch Full HD-scherm. Sony heeft hiervoor gebruik gemaakt van de zogenaamde Triluminos-technologie. Dankzij Triluminos zien beelden er op het scherm zeer natuurlijk en scherp uit. Vanzelfsprekend gaat u dit toestel voorzien van een gsm hoesje. Alleen dan weet u zeker dat de gsm geen schade zal oplopen als die een keer uit uw handen valt. Ook krassen, scheuren en andere beschadigingen op het design en het scherm zijn met een hoesje van B2C telecom niet mogelijk.

Sony Xperia Z1 design hoesjes fraai en praktisch

Onze Sony Xperia Z1 design hoesjes zijn zeer de moeite waard. Deze hoesjes zijn allereerst super degelijk en praktisch. Ze zijn gemaakt van leer en TPU en hebben aan de binnenzijde vakjes voor pasjes en briefgeld. Maar de hoesjes zien er ook fantastisch uit. De designs zijn zeer hip en modern en in veel verschillende thema’s te krijgen. U kunt ook voor een eigen ontwerp gaan. Uw eigen foto’s kunt u op een boekhoesje of een TPU hoesje laten zetten. Hiervoor gebruikt u onze Phone Case Designer. Met dit programma kunt u uw hoesje personaliseren.

Vraag naar gepersonaliseerd hoesje neemt toe

We merken dat er steeds meer vraag komt naar gepersonaliseerde producten. De gsm-hoesjes die u zelf maakt zijn daar een schitterend voorbeeld van. Zorg er voor dat de foto van goede kwaliteit is. Dat ziet u uiteindelijk echt terug op het smartphone hoesje. Het is ook mogelijk om effecten en cliparts toe te voegen.

De Sony Xperia Z1 is een fraai apparaat, dat beschikt over een zeer goede camera. Met de 20.7 megapixel sensor, die ook terug te vinden is in de camera-lijn van Sony, schiet u schitterende foto’s. Met een stand case kunt u beelden bekijken terwijl de gsm op tafel staat. Het is ook verstandig om een Sony Xperia Z1 screenprotector te overwegen.   

B2C Telecom biedt altijd waar voor uw geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken