Sony Xperia Z telefoonhoesjes

Sony Xperia Z accessoires

Bescherm Sony Xperia Z met hoesjes B2C Telecom

De Sony Xperia Z heeft een fraai en dun ontwerp en een behuizing die waterbestendig is. De Sony Xperia Z beschikt over een premium design en krachtige hardware. Zoek je een leuk hoesje voor deze telefoon? Wij hebben Sony Xperia Z hoesjes die erg opvallend zijn. Denk aan een design hoesje of een telefoonhoesje dat je zelf maakt. Als het voor jou niet zo gek hoeft allemaal, kies dan een standaard TPU case of boekhoesje uit.  

De Sony Xperia Z heeft een snelle quadcore-processor van Qualcomm en een goede camera, waarmee je scherpe foto’s en video’s schiet. Dankzij de waterbestendige behuizing kan de smartphone tot een half uur onder water worden gehouden. Hele leuke specificaties! Daarom is het goed om een Sony hoesje te nemen. Doe dit bij B2C Telecom en profiteer van bundelkorting en een hele mooie prijs-kwaliteit verhouding. Onze smartphone hoesjes beschermen het toestel en geven het een hele mooie look.

Sony Xperia Z design hoesjes in verschillende thema’s

De Sony Xperia Z is inmiddels opgevolgd, maar nog steeds een betrouwbaar en inmiddels zeer betaalbaar toestel. We hebben Sony Xperia Z design hoesjes die zeer de moeite waard zijn. Deze hoesjes zijn ontworpen door onze grafisch designer. Hij heeft heel veel verschillende thema’s gebruikt, zoals dieren, landschappen, monumenten, dorpen, steden en ga zo maar door. Deze designs worden op de hoesjes bedrukt in een zeer duurzame UV inkt.   

Wij gebruiken deze inkt ook als we jouw eigen ontwerp op de hoesjes printen. Dit doen we met de allernieuwste technieken. Heb jij het in je om zelf een Sony Xperia Z hoesje te maken? Ga dan zeer snel aan de slag en maak gebruik van onze unieke Phone Case Designer. Hiermee kun je op een uitdagende manier foto’s en teksten op een boekhoesje of een TPU hoesje zetten. Vervolgens is het ook nog mogelijk om effecten en cliparts toe te voegen.

Flexibele Sony Xperia Z TPU cases combineren met screenprotector

De Sony Xperia Z is een handzaam apparaat, dat zeer flexibel is en blijft met een TPU case. Dit is een hoesje dat vooral de zijkanten en de achterkant van de Sony Xperia Z zeer goed beschermt. Je doet er verstandig aan een Sony Xperia Z screenprotector te kopen bij dit hoesje. Dit ter bescherming van het touchscreen.

B2C Telecom biedt altijd waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken