Sony Xperia XZ1 Compact telefoonhoesjes

Sony Xperia XZ1 Compact accessoires

Bescherm Sony Xperia XZ1 Compact met hoesjes B2C Telecom 

De Sony Xperia XZ1 Compact is het kleine broertje van de Sony Xperia XZ1. De compacte versie heeft een strakkere afwerking dan de originele. Daarnaast is de telefoon waterbestendig, in tegenstelling tot de Sony Xperia XZ1. Dat wil echter niet zeggen dat je een leuk Sony Xperia XZ1 Compact hoesje links kunt laten liggen. Met de Sony Xperia XZ1 Compact hoesjes van B2C Telecom kan jouw telefoon tegen een stootje.

Het design van de Sony Xperia XZ1 Compact is wat we van Sony gewend zijn. Het apparaat heeft grote randen onder en boven het scherm, een redelijk rechthoekig design en weinig opsmuk. Voor een goede bescherming van het apparaat heb je een smartphone hoesje nodig. Dat kan bijvoorbeeld een TPU hoesje zijn.

Sony Xperia XZ1 Compact TPU hoesje stevig en flexibel

Dit Sony hoesje is zeer stevig en flexibel. Met dit hoesje past de Sony Xperia XZ1 Compact altijd in je broekzak. De achterkant en de zijkanten van de smartphone zijn volledig beschermd. Aangezien de voorkant van de Sony Xperia XZ1 Compact niet volledig wordt afgeschermd, kun je het best een screenprotector nemen bij dit hoesje. Hierdoor weet je zeker dat het scherm van de Sony Xperia XZ1 Compact in goede staat blijft.

Als je een hoesje prefereert dat niemand anders heeft, dan zou je een eigen ontwerp op een  TPU hoesje kunnen zetten. Dit is heel leuk en makkelijk om te doen. Zeer veel klanten kunnen dit bevestigen. Er staan ook veel hoesjes met foto's als voorbeeld op onze site. Zelf een eigen foto van bijvoorbeeld een vakantie op een TPU hoesje zetten kan met onze Phone Case Designer. Dit is een zeer fijn te bedienen programma.

Zet foto op Sony Xperia XZ1 Compact hoesje

Je kunt vanuit Instagram tien foto's uploaden en deze gebruiken voor het smartphone hoesje. Dit kan niet alleen voor een TPU hoesje. Je kunt foto´s en teksten ook plaatsen op een boekhoesje. Deze smartphone hoesjes zijn de veiligste hoesjes die er zijn. Alle zijden van de Sony Xperia XZ1 Compact worden door het hoesje afgesloten. Je kunt ook voor een mooie stand case kiezen. Met een Sony Xperia XZ1 Compact stand case is de smartphone op tafel neer te zetten en kun je filmpjes bekijken terwijl je de handen vrij hebt.   

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • We hebben hoesjes voor vrijwel alle merken