Sony Xperia XZ1 telefoonhoesjes

Sony Xperia XZ1 accessoires

Sony Xperia XZ1 blijft vlot met hoesjes B2C telecom

De Sony Xperia XZ1 is een zeer vlotte smartphone. Het is de opvolger van de Sony Xperia XZ en heeft een verbeterde camera. De smartphone heeft een nieuwe camera met slowmotion-functies en een snellere Snapdragon 835-chip set. De Sony Xperia XZ1 maak je met de hoesjes van B2C Telecom zeer compleet. Onze Sony Xperia XZ1 hoesjes beschermen het toestel maximaal, tegen een zeer minimale prijs.

De Sony Xperia XZ1 beschikt verder over een 5,2 inch-scherm met een full-hd-resolutie. Deze telefoon past precies in een hele mooie stand case. Dat is mooi, want dan kan de smartphone geen schade oplopen. Een val op de grond is zo gemaakt, net als aanrakingen met sleutels of andere harde en scherpe voorwerpen. Een Sony Xperia XZ1 stand case is bovendien zeer handig. Pasjes en papiergeld kun je opbergen in de praktische vakjes en houders aan de binnenkant van het hoesje.

Flexibel Sony Xperia XZ1 TPU hoesje met screenprotector

Als je gaat voor een TPU hoesje, dan ben je zeer flexibel. Met een Sony Xperia XZ1 TPU hoesje past de smartphone altijd in je broekzak. Het TPU hoesje heeft opstaande randen aan de voorkant. Hierdoor zal valschade aan het scherm niet zo snel optreden. Wel is het handig een screenprotector te nemen bij dit hoesje. Vaak heb je ook sleutels zitten in je broekzak. Deze kunnen geen schade aanrichten als de telefoon is voorzien van een screenprotector.

Een Sony Xperia XZ1 Screen Protector Glas is de veiligste optie. Hiermee bescherm je het touchscreen niet alleen tegen krassen, maar ook tegen barsten! Deze Sony accessoire is gemaakt van doorzichtig gehard glas en gemakkelijk op het scherm aan te brengen. Het scherm blijft met een screenprotector nog altijd perfect te bedienen.

Maak zelf uniek Sony Xperia XZ1 hoesje

Je kunt een TPU hoesje vaak ook gebruiken om een eigen print op te plaatsen. De meeste mensen gebruiken echter een boekhoesje om eigen foto's en teksten op te zetten. Als je met onze Phone Case Designer aan de slag gaat, kun je een uniek smartphone hoesje maken. Dit betekent dus dat je echt een hoesje kunt ontwerpen dat niemand anders heeft. Mooier kunnen we het bijna niet maken. De levensduur van je Sony Xperia XZ1 neemt aanzienlijk toe met een hoesje en een screenprotector van B2C Telecom.

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • We hebben hoesjes voor vrijwel alle merken