Sony Xperia XA2 Plus telefoonhoesjes

Sony Xperia XA2 Plus accessoires

Genieten met je Sony Xperia XA2 Plus en hoesje van B2C Telecom

Sony zegt 'geniet van je al je entertainment in Sony-kwaliteit met alles erop en eraan'. Dit genieten kun je op je Sony Xperia XA2 Plus dankzij een royaal full-HD+ scherm van meer dan 15 cm (6’’). Het stijlvolle ontwerp voelt comfortabel aan in je hand en combineert stijl en duurzaamheid met een scherm van Corning Gorilla Glass. Dit alles vraagt om de juiste bescherming. B2C Telecom heeft een ruim assortiment aan designs voor het juiste hoesje voor je Sony Xperia XA2 Plus. Een stand case beschermt je smartphone aan alle zijden, met aan de binnenkant genoeg plaats voor je pasjes en briefgeld.

Sony Xperia XA2 Plus camera functie

Sony staat bekend om zijn camera functies. Met een 8 megapixel camera voorzien van een supergroothoeklens van 120 graden kun je gave foto’s maken. Zo kun je al je vrienden en de achtergrond goed in beeld brengen. Daarna voeg je nog wat selfie-effecten toe en klaar is de perfecte foto. Deze foto kun je dan vervolgens weer laten drukken op een hoesje voor je Sony Xperia XA2 Plus bij B2C Telecom. Met ons unieke programma, Photo Case Designer, is dit snel en makkelijk te realiseren. Ontwerp op deze manier zelf je unieke telefoonhoesje. Je smartphone is nu helemaal gepersonaliseerd naar jouw wensen.

Complete bescherming

Je Sony Xperia XA2 Plus heeft nu een prachtig eigen gemaakt hoesje, dus de buitenkant is helemaal beschermd. Nu nog je scherm, deze is zeer delicaat en verdiend de juiste bescherming. Daarom adviseren wij een screenprotector speciaal voor de Sony Xperia XA2 Plus te nemen.

Overige accessoires zijn natuurlijk ook te verkrijgen, denk daarbij aan opladers, autoladers en houders.

B2C Telecom biedt altijd waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken