Sony Xperia XA2 telefoonhoesjes

Sony Xperia XA2 accessoires

De Sony Xperia XA2 hoesjes van B2C Telecom zijn super de luxe 

De Sony Xperia XA2 heeft een strak design, goede hardware en een 8 megapixel-camera voor selfies. Dit toestel heeft een nieuw design en dunnere schermranden ten opzichte van de Sony Xperia XA1. Dit praktische toestel blijft minstens zo praktisch als je er een leuk Sony Xperia XA2 hoesje bij neemt. We hebben design hoesjes, stand cases en TPU cases die dit toestel stuk voor stuk een mooier aangezicht geven.

De Sony Xperia XA2 heeft een snapdragon 630-chip en 3GB aan werkgeheugen en 32 GB aan opslagruimte. De ondersteuning van Quick Charge 3.0 en de 3300 mAh-accu zijn bovendien zeer welkom. Deze mooie specificaties van deze telefoon blijven functioneren als je een goedkoop Sony Xperia XA2 hoesje bestelt. Stel dat je de telefoon laat vallen, dan kan dat zonder een Sony case bijzonder vervelende gevolgen hebben. Kies daarom voor een multifunctionele stand case of bijvoorbeeld een oerdegelijke TPU case. 

Ontwerp zelf een Sony Xperia XA2 hoesje met eigen teksten 

De camera op achterkant heeft 23 megapixels en heeft dezelfde lens die in de dure vlaggenschepen van Sony zit. Deze camera schiet haarscherpe foto’s, vanuit iedere denkbare positie. Als je de camera van de Sony Xperia XA2 op exclusieve manier wilt beschermen, dan is een telefoonhoesje met eigen teksten en foto’s een zeer goede optie. Je kunt ook een design hoesje kiezen natuurlijk. In beide gevallen bedrukt B2C Telecom de hoesjes zelf. 

De design hoesjes zien er super de luxe uit. Het printen gebeurt met behulp van zeer geavanceerde technieken. In deze technieken investeren we nadrukkelijk. Een eigen Sony Xperia XA2 hoesje ontwerpen kan met de Phone Case Designer. Vanuit social media kun je wel tien verschillende foto’s uploaden en deze vervolgens gebruiken voor het Sony Xperia XA2 hoesje. Als je klaar bent met ontwerpen, krijg je een preview te zien in 3D en kun je nog aanpassingen doen. Onze Sony Xperia XA2 hoesjes zijn spotgoedkoop en beschermen jouw toestel optimaal.

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken