Sony Xperia XA1 Ultra telefoonhoesjes

Sony Xperia XA1 Ultra accessoires

Sony Xperia XA1 Ultra super strak met hoesje van B2C Telecom

De camera’s en het scherm vormen de meest opzienbarende specificaties van de Sony Xperia XA1 Ultra. Het full HD-scherm is 9 inches groot en de camera’s op de voorkant en de achterkant hebben respectievelijk 23 megapixels en 16 megapixels. Dit soort gsm-eigenschappen schreeuwt om een mooi hoesje. Met een gsm-hoesje van B2C Telecom zet u de puntjes op de i.

Gezien het 6 inch beeldscherm wordt dit apparaat eigenlijk een phablet genoemd. Gsm dekt als productnaam de lading niet meer. De hoesjes worden dus ook steeds groter en dat is alleen maar mooi. Des te sneller valt u op met de Sony Xperia XA1 Ultra. Zeker met de smartphone hoesjes van B2C Telecom. Zo geven onze stand cases de Sony Xperia XA1 Ultra een moderne en strakke uitstraling. Deze Sony hoesjes zijn in veel mooie kleuren te bestellen op onze website.

Hoesjes bieden Sony Xperia XA1 Ultra dubbele bescherming

Het is voor vele gsm-gebruikers een doorn in het oog: het schieten van een bewogen selfie. Beschikt u over de Sony Xperia XA1 Ultra, dan zal dit fenomeen zich niet zo makkelijk meer voordoen. Dit komt door de aanwezigheid van optische beeldstabilisatie, die de van zichzelf al indrukwekkende front camera nog imposanter maakt. Het enige juiste dat u kan doen in dit geval is extra versteviging zoeken in de vorm van een Sony hoesje. Het beeld van de foto’s kan immers nog altijd wazig worden indien het scherm schade oploopt.     

Met een gsm-hoesje van B2C Telecom wordt dit voorkomen. De verschillende soorten materialen in onze stand cases (PU-leer en TPU) bieden dubbele bescherming. Zo blijft u met het grote scherm van de optische Sony Xperia XA1 Ultra een goed overzicht behouden. Dit scherm is zoals gezegd de grootste eyecatcher van dit toestel. Verschillende vormen van communicatie (video, mail, WhatsApp) verlopen vlekkeloos via het scherm. Met een smartphone case bent u er zeker van dat er geen vuiligheid achterblijft op het glas. Bovendien breekt het niet als het in aanraking komt met bijvoorbeeld de keukenvloer.

Scherm Sony Xperia XA1 Ultra eyecatcher met hoesje

Zoals gezegd maken de camera’s de Sony Xperia XA1 Ultra een geweldige gadget. De megapixels zorgen voor haarscherpe foto’s. Nog een reden om scherm van de gsm niet te verwaarlozen en een optie te nemen op een smartphonehoesje. Daar komt bij dat het borderless design de randen van de Sony Xperia XA1 Ultra zo goed als onzichtbaar maakt. Het oog wil ook wat natuurlijk, dus zorg je er met een goedkoop hoesje voor dat het design van de telefoon tip top in orde blijft.