Sony Xperia XA Dual telefoonhoesjes

Sony Xperia XA Dual accessoires

Duurzaamheidsslag voor Sony Xperia XA Dual met hoesjes van B2C Telecom

De Sony Xperia XA Dual beschikt over dezelfde eigenschappen als de Sony Xperia XA. Enige verschil is de dual sim optie. Je kunt dus in de Sony Xperia XA Dual twee fysieke simkaarten tegelijk plaatsen en dit kan om verschillende redenen handig zijn. Je maakt het jezelf sowieso makkelijk door een hoesje te nemen voor dit toestel. Met de telefoonhoesjes van B2C Telecom kun je veilig gebruik maken van de Sony Xperia XA Dual. Waar je dan ook bent. Of dit nu in het buitenland, op het werk of in de privé sfeer is.  

Foto’s maken, video’s bekijken en gamen gaat op de Sony Xperia XA Dual van een leien dakje. Het toestel is degelijk, snel en betaalbaar. De octa-core processor is krachtig, het grote 5 inch scherm met HD-resolutie is scherp en de behuizing van het apparaat is prima. Dit alles blijft in uitstekende staat door een beschermend hoesje te kopen, dat bij B2C Telecom tegen een zeer scherpe prijs te krijgen is.  

Design hoesjes ondersteunen Sony Xperia XA Dual

Met de 13-megapixelcamera aan de achterkant en 8-megapixelcamera aan de voorkant is het leuk foto’s schieten en de apps zullen dankzij de goede processor snel draaien. Het toestel kan echter altijd een duurzaamheidsslag gebruiken in de vorm van een Sony hoesje. Vitale onderdelen zullen op die manier in tact blijven.   

Een kleine afleiding tijdens het bellen of appen met een kennis of collega kan al voldoende zijn om de Sony Xperia XA Dual uit de handen te laten glippen. Onze goedkope smartphonehoesjes bieden dan een helpende hand. Een smartphonehoesje geeft een duurzame explosie aan het toestel.

Onze design hoesjes hebben een perfecte pasvorm en maken onlosmakelijk onderdeel uit van de Sony Xperia XA Dual. De prints zijn uniek en de telefoon wordt een product waar je graag mee gezien wilt worden. De smartphone hoesjes zijn zeer praktisch. Tijdens het bellen hoef je de telefoon niet uit het Sony Xperia hoesje te halen en de vakjes aan de binnenkant bieden ruimte voor pasjes en briefgeld.

Zelf hoesje maken voor Sony Xperia XA Dual

Bijzonder is dat je zelf een hoesje kunt maken voor de Sony Xperia XA Dual. Tot wel tien eigen foto’s kun je kwijt op het hoesje. Met onze unieke Photo Case Designer is het mogelijk foto’s van het gezin, huisdieren of vakanties op het smartphone hoesje te plaatsen. Op het schitterende scherm van de Sony Xperia XA mogen geen krassen en viezigheid komen. Want foto’s en video’s moeten haarscherp in beeld blijven verschijnen. Daarom is het verstandig te gaan voor een screenprotector. Samen met het hoesje biedt de screenprotector de ideale bescherming voor de Sony Xperia XA Dual.