Sony Xperia XA telefoonhoesjes

Sony Xperia XA accessoires

Sony Xperia Xa verdient hoesje van B2C Telecom

Foto’s maken, video’s bekijken, gamen. Het kan allemaal op de Sony Xperia Xa, die degelijk, snel en zeer betaalbaar is. De octa-core processor moet echter wel krachtig blijven, net zoals u met het grote 5 inch scherm met HD-resolutie niet wilt inleveren op scherpte. Dit doet u door gebruik te maken van een beschermend hoesje, dat bij B2C Telecom tegen een zeer scherpe prijs te krijgen is.  

De degelijke camera's, 13-megapixelcamera aan de achterkant en 8-megapixelcamera aan de voorkant, doen fotografieliefhebbers een groot plezier. Ook apps zullen dankzij de goede processor razendsnel lopen. Of ze dit ook blijven doen, is afhankelijk van de duurzaamheid van de Sony Xperia Xa. Heeft de GSM niet de bescherming van een hoesje, dan kunnen er haperingen ontstaan op het moment dat vitale onderdelen beschadiging oplopen. Hier is niet meer voor nodig dan een ongelukkige val op de grond.   

Dit kan iedereen overkomen, hoe zuinig u ook bent op de GSM. Wordt u tijdens het bellen of appen ineens afgeleid door een kennis of collega, dan kan de Sony Xperia Xa zomaar uit uw handen glippen. Op dat moment bent u blij als de GSM is voorzien van een hoesje. Met een GSM-hoesje kunt u een enorme boost geven aan het duurzame karakter van het toestel. Ook op momenten dat u de GSM niet gebruikt, zorgt de zachte voering in de binnenkant van het hoesje ervoor dat de behuizing in nieuwstaat blijft. 

Design hoesjes passen perfect om Sony Xperia Xa

Daar komt bij dat onze design hoesjes een perfecte pasvorm hebben en onlosmakelijk onderdeel gaan uitmaken van de Sony Xperia Xa. Voeg daar de unieke prints bij van onze design hoesjes, en u hebt een GSM in bezit waar u graag mee gezien wilt worden. De smartphonehoesjes zijn in verschillende opzichten zeer praktisch van aard. Tijdens het bellen hoeft u de GSM niet uit het hoesje te halen en de vakjes aan de binnenkant bieden ruimte aan waardevolle bezittingen als pasjes en briefgeld.

Eigen hoesje ontwerpen voor Sony Xperia Xa

Nog waardevoller en specialer wordt het op het moment dat u besluit uw eigen hoesje te ontwerpen voor de Sony Xperia Xa. Tot wel tien eigen foto’s kunt u kwijt op het hoesje, met behulp van onze unieke Photo Case Designer op onze website. Van uw pasgeboren kind, spiksplinternieuwe auto of bijvoorbeeld favoriete vakantieoord. 

Op het schitterende scherm van de Sony Xperia Xa mag eigenlijk geen plek zijn voor krassen en viezigheid. Alleen dan blijven foto’s en video’s haarscherp in beeld verschijnen. Wees daarom verstandig en kies voor een screenprotector. Samen met het leuke hoesje biedt de screenprotector een bescherming om u tegen te zeggen.