Sony Xperia X Performance telefoonhoesjes

Sony Xperia X Performance accessoires

Bescherm Sony Xperia X Performance met hoesjes B2C Telecom 

De Sony Xperia X Performance is dankzij de Snapdragon 820-processor bijzonder krachtig. De gsm heeft een aantrekkelijk design en is uitgerust met prima camera’s. Achterop is een 23 megapixelcamera te vinden en voorop een 13 megapixelcamera. Samen met een goedkoop Sony Xperia X Performance hoesje van B2C Telecom kunt u nog langere tijd genieten van dit toestel. U kunt een keuze maken uit stand cases, TPU hoesjes of boek- en fliphoesjes.

Of u nu zware games wil spelen op de X Performance of wil genieten van video's via YouTube, de krachtige Snapdragon 820-processor zorgt ervoor dat alles soepel loopt. En met Sony's nieuwe Adaptive Charging-technologie bent u verzekerd van een accu die toch nog twee dagen zonder opladen meegaat. Een Sony Xperia X Performance hoesje beschermt de hardware en de software. Mocht het toestel een keer op de grond vallen, dan zorgt het Sony hoesje ervoor dat het toestel niet gaat haperen.

Stand case Sony Xperia X Performance biedt uitkomst

Er kan schade ontstaan als de gsm per ongeluk op de grond valt. Een Sony Xperia X Performance stand case biedt dan bescherming. Deze Sony Xperia X Performance case is zeer flexibel en handig. Het smartphone hoesje is van hoge kwaliteit PU leer. Dit smartphone hoesje kan als standaard gebruikt worden.

De Sony Xperia X Performance is met dit smartphone hoesje te gebruiken terwijl u de handen vrij hebt. Handig als u bijvoorbeeld een filmpje wil bekijken. En dat zal u met deze prachtige gsm waarschijnlijk veelvuldig doen. Onze stand cases zijn speciaal op maat gemaakt voor de Sony Xperia X Performance. Het fraaie Sony scherm geniet dus voortdurend optimale bescherming. Een TPU hoesje is zeer flexibel en beschermt vooral de achterkant en de zijkanten van de Sony Xperia X Performance. Met dit smartphone hoesje past de Sony Xperia X Performance altijd in uw broekzak.  

Screenprotector beschermt touchscreen Sony Xperia X Performance

Door de opstaande randen is het scherm met een Sony Xperia X Performance TPU hoesje bij een val van het toestel toch enigszins beschermd. Wilt u het touchscreen maximaal beschermen, dan is het verstandig een screenprotector te nemen. Met een screenprotector van glas of van folie houdt u het beeldscherm levendig. Een extra laag glas over het touchscreen is natuurlijk de veiligste optie. Hierdoor kunnen geen barsten en scheuren ontstaan. Een display folie houdt ook vlekken en andere vieze sporen weg. De mooiste en goedkoopste boekhoesjes, stand cases of TPU cases voor uw Sony Xperia X Performance koopt u natuurlijk bij B2C telecom.