Sony Xperia R1 Plus accessoires

Bescherm Sony Xperia R1 Plus met hoesjes B2C Telecom

De Sony Xperia R1 Plus heeft een compact design, prima specificaties en een aantrekkelijk prijskaartje. De Sony Xperia R1 Plus heeft 3 GB werkgeheugen en 32 GB interne opslag. Het fraaie design kun je beschermen met een leuk Sony hoesje zoals een TPU case of een stand case. Ook design hoesjes en standaard boek- en fliphoesjes zijn zeer waardevolle accessoires.

De Sony Xperia R1 Plus heeft een 13 megapixel hoofdcamera met Predictive Hybrid Autofocus. Dit is een technologie die het mogelijk maakt om objecten die je op de foto wilt zetten nauwkeurig te volgen. Verder heeft het apparaat een compact 5.2 inch TFT LCD-beeldscherm met HD-resolutie (720p). Ga je voor een goedkoop Sony Xperia R1 Plus hoesje, dan is het niet erg wanneer het toestel een keer op de grond valt.  

Handige Sony Xperia R1 Plus hoesjes met print  

De selfie-camera van de Sony Xperia R1 Plus heeft 8 megapixels aan resolutie. De accucapaciteit bedraagt 2620 mAh en je kunt twee simkaarten kwijt in het toestel. Met een fraai Sony hoesje met een leuke print sla je twee vliegen in een klap. Een design hoesje, dat is ontworpen door B2C telecom, biedt bescherming en geeft een moderne look aan het toestel. Design hoesjes zijn beschikbaar in verschillende thema’s, zoals dieren en landschappen.

Je zou ook kunnen gaan voor een stand case. Deze biedt bescherming tegen de meest voorkomende vormen van beschadiging, zoals barsten en krassen op het scherm of het design. Stand hoesjes hebben vakjes waarin je pasjes en papiergeld kwijt kunt. Ze zijn gemaakt van PU leer van goede kwaliteit. Dankzij de op maat gemaakte uitsparingen in het hoesje heb je altijd toegang tot alle knoppen en poorten. Al deze eigenschappen zijn ook van toepassing op design hoesjes.

Sony Xperia R1 Plus hoesjes zeer flexibel

Onze hoesjes sluiten bijna vanzelf. Dit komt door het magnetisch lipje aan de buitenkant van de cases. Als het toestel op de grond valt, dan zal het hoesje niet open klappen. Hierdoor is dus het scherm en het design goed beschermd. Op deze hoesjes kun je ook zelf een ontwerp plaatsen. Bij B2C Telecom kun je zelf Sony hoesjes maken met eigen foto’s en teksten. Dit kan ook op een TPU case, maar dit hoesje heeft geen magnetische sluiting. Daarom wordt hier vaak een Sony Xperia R1 Plus screenprotector bij besteld.  

B2C Telecom biedt altijd waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken