Sony Xperia M5 telefoonhoesjes

Sony Xperia M5 accessoires

Beleef Xperia M5 van Sony optimaal met hoesje van B2C Telecom

De Sony Xperia M5 is de opvolger van de Xperia M4 Aqua. Net als de M4 is ook de M5 stof- en waterbestendig. Het grote verschil is dat de Xperia M5 beschikt over vlottere specificaties. De M5 wordt aangedreven door een 64-bit 2,0GHz octacore-processor met 3GB aan werkgeheugen. Met een leuk hoesje van B2C Telecom kan dit fraaie toestel nog een bijzonder lange tijd mee.

De Sony Xperia M5 is voorzien van een 5 inch-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Dat betekent een pixeldichtheid van 441 ppi, waardoor afzonderlijke beeldpuntjes nauwelijks te onderscheiden zijn. Aan de voorzijde bevindt zich een 13 megapixel-selfiecamera en aan de achterkant een 21,5 megapixel-camera met flitser. Een telefoonhoesje zorgt ervoor dat de scherpe foto’s die hiermee geschoten kunnen worden, ook daadwerkelijk scherp in beeld gebracht kunnen blijven worden. Het scherm van de Xperia M5 van Sony krijgt met een smartphonehoesje van B2C Telecom een beschermende laag.

Sony Xperia M5 valt op met design hoesje

Het toestel is – net als veel andere Sony-toestellen – voorzien van het bekende OmniBalance-design, waardoor de smartphone rechthoekig oogt. Deze smartphone van Sony heeft dus een vrij opmerkelijk uiterlijk. Nog meer opvallen met deze opvallende smartphone kan met een Sony Xperia M5 hoesje.

Onze smartphone cases zijn namelijk te verkrijgen in tal van verschillende mooie soorten printjes, die door B2C Telecom zelf worden gemaakt. Met de telefoonhoesjes van B2C Telecom springt de Sony Xperia M5 dus nog meer in het oog. De uitstraling van onze design hoesjes zegt wat dat betreft meer dan voldoende. Daarnaast is het mogelijk om zelf een hoesje te ontwerpen. Een unieke kans!

Een van de belangrijkste features van de smartphone is dus dat deze een stof- en waterbestendige behuizing heeft. Voor veel gebruikers zou dit het signaal kunnen zijn om wat ruiger met de Xperia M5 van Sony om te gaan. En dit zou weer tot vervelende ongelukjes kunnen leiden. Aarzel dus niet en koop een mooi smartphonehoesje voor dit toestel.

Case en screenprotector beschermen Sony Xperia M5

Met een smartphone case is het absoluut honderd procent zeker dat tijdens een dagje aan het strand opwaaiende zandkorrels en rond spetterend water geen enkele kans krijgen om de Xperia M5 van Sony te beschadigen. Het vijf inch scherm van de Xperia M5 van Sony is mooi en scherp. Om dit zo te houden bestellen veel van onze klanten graag een screenprotector. Deze is simpel te bevestigen op het apparaat en zorgt ervoor dat krassen, barsten en vuil geen kans krijgen.