Sony Xperia L1 telefoonhoesjes

Sony Xperia L1 accessoires

Sony Xperia L1 nog mooier met hoesjes van B2C Telecom

Het strakke design is een opvallend element van de Sony Xperia-lijn. De Sony Xperia L1 is het instapmodel en heeft een 5,5 inch HD-scherm en een 13-megapixelcamera aan boord. Het toestel draait op Android 7.0 Nougat. Met een goedkoop hoesje bewaak je het fraaie ontwerp van de Sony Xperia-lijn. De telefoonhoesjes van B2C Telecom blinken net als de Sony Xperia-lijn enorm uit in design.

De Sony Xperia lijn oogt erg mooi. Bij de Sony Xperia L1 zijn de randen tussen het scherm en het toestel nauwelijks zichtbaar. Met het 5,5 inch HD is browsen, films kijken, appen en mailen een zeer prettige ervaring. Dit wordt gecombineerd met een 13-megapixelcamera op de achterkant, waarmee foto's en video’s van hoge kwaliteit te maken zijn. Met een leuk hoesje van B2C Telecom is deze telefoon van Sony klaar voor de toekomst. Onze hoesjes maken deze telefoon nog mooier dan ie al is en beschermen de prachtige behuizing van de Sony Xperia L1 tegen krassen en andere vormen van schade.

Praktische stand case op maat gemaakt voor Sony Xperia L1

De smartphonehoesjes van B2C Telecom zijn bijzonder geschikt voor de Sony Xperia L1. Het toestel heeft een prima prijs-kwaliteitverhouding.  De quad-core processor wordt bijgestaan door 2 GB werkgeheugen en voor deze eigenschappen hoeft geen hoog bedrag op tafel te worden gelegd. Met een praktische stand case blijft Android 7.0 Nougat naar behoren werken. Deze smartphone hoesjes zijn zeer comfortabel.

Met Android 7.0 Nougat is het mogelijk om twee apps naast elkaar open te houden – zo kun je bijvoorbeeld een YouTube-video blijven kijken, terwijl je met iemand aan het chatten bent binnen WhatsApp. Dit kan met de zogenaamde spilt screen modus. Met een stand case kunnen video’s worden afgespeeld terwijl het toestel handsfree op tafel staat.

Smartphone hoesjes beschermen Sony Xperia L1

De standaard in het Sony hoesje zorgt daarvoor. Indien je klaar bent met gebruik van de Sony Xperia L1 is de smartphone op een zeer handige en veilige manier magnetisch af te sluiten. Daarnaast is er dankzij de verschillende vakjes aan de binnenkant van het hoesje plek voor pasjes en papiergeld. De Sony Xperia hoesjes zijn in tal van opvallende kleuren leverbaar.

Het toestel is voorzien van een USB Type-C aansluiting en daarmee compatibel met de nieuwste randapparatuur. Het geeft aan dat je een erg modern apparaat in huis hebt gehaald. Dankzij de Sony Xperia L1 hoesjes van B2C Telecom kun je hier zorgeloos van gebruik blijven maken.