Sony Xperia E5 telefoonhoesjes

Bekijk hier alle telefoonhoesjes voor jouw Sony Xperia E5.

Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
4 resultaten
Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes

Mooie hoesjes van B2C Telecom voor Sony Xperia E5 

De Sony Xperia E5 heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en hier hoort een hoesje bij met de beste prijs-kwaliteit verhouding die er is. Dus raden we je aan op onze website te blijven. De telefoonhoesjes van B2C Telecom zijn behalve goedkoop super degelijk, stoer en hip. Aangezien het aanbod ook nog eens zeer uitgebreid is, zal je altijd een hoesje vinden dat perfect bij je past.

B2C Telecom gooit momenteel hoge ogen met zijn eigen ontworpen collectie design hoesjes. Deze telefoonhoesjes zijn beschikbaar in verschillende thema’s. Zoek je naar een leuk design hoesje voor de Sony Xperia E5, dan zit je als dierenliefhebber sowieso gebakken. Leeuwen, luipaarden en tijgers geven jouw Sony Xperia E5 een stoer uiterlijk. Deze Sony hoesjes gaan dankzij het duurzame design nog jarenlang mee. Aan het praktische element is ook gedacht. Vind je het onhandig om altijd en overal een portemonnee bij je te dragen, dan bieden deze smartphonehoesjes uitkomst. Aan de binnenkant is er namelijk voldoende ruimte beschikbaar voor pasjes en briefgeld.

Design hoesjes en stand cases van alle gemakken voorzien

Onze Sony Xperia E5 hoesjes zijn dus van alle gemakken voorzien. De stand cases hebben nog een extra functie in de vorm van een standaard. Hiermee kun je de Sony Xperia E5 horizontaal neerzetten als je de handen even vrij wilt houden. Daar komt bij dat de hoesjes er geweldig uitzien. Je kunt kiezen uit zeer veel verschillende kleuren en uitvoeringen. De Sony Xperia E5 blijft voor de volle honderd procent functioneel op het moment dat het in de stand case is geklikt. Het toestel hoeft dus nooit en te nimmer uit de smartphone case te worden gehaald.

Wil je een hoesje dat minder opvalt en alleen datgene doet wat het in jouw ogen moet doen, namelijk bescherming bieden, dan kom je uit bij onze TPU hoesjes. Dit zijn zeer flexibele en praktische hoesjes dankzij het schokabsorberende materiaal. Daarnaast kun je de Sony Xperia E5 met een TPU hoesje altijd in je broekzak kwijt. Hierdoor heb je de Sony Xperia E5 ook altijd direct bij de hand, waar dan ook.    

Zelf hoesje maken zeer aantrekkelijk en onderscheidend

Onze boek en fliphoesjes kun je zelf bedrukken. Op die manier krijgt de Sony Xperia E5 een waanzinnige aantrekkingskracht. Vakantiefoto’s van jou en je geliefde of van jou en je huisdier kun je prima kwijt op het Sony Xperia E5 hoesje. B2C Telecom wil altijd voorop lopen met ontwikkelingen in de Telecomsector en dat je zelf een hoesje kunt ontwerpen is daar een uitgesproken voorbeeld van.