Sony Xperia C4 telefoonhoesjes

Sony Xperia C4 accessoires

Sony Xperia C4 hoesjes van B2C Telecom als beste getest

De Sony Xperia C4 is een zeer aantrekkelijk toestel, dat opvalt vanwege het grote 5,5 inch scherm en de frontcamera. Deze beschikt namelijk net als de camera aan de achterzijde over een led-flitser. Voor de beste bescherming tegen valschade kiest u voor de Sony Xperia C4 hoesjes van B2C Telecom. We hebben design hoesjes, boekhoesjes, stand cases, TPU cases en het is mogelijk om zelf een Sony Xperia C4 hoesje te ontwerpen met foto’s en teksten.

De Sony Xperia C4 wordt aangestuurd door een 64-bit 1,7GHz octacore-processor met 2GB aan werkgeheugen. De 13 en 5 megapixel-camera’s zijn prima voor het maken van scherpe foto’s. Ons aanbod Sony Xperia C4 hoesjes is zeer ruim en gevarieerd. Met onze smartphone accessoires kun je jezelf makkelijk onderscheiden met de Sony Xperia C4. Zo zijn onze design hoesjes zeer exclusief. Dit komt omdat de designs afkomstig zijn van onze grafisch designer. Hij heeft prints gemaakt in allerlei verschillende thema’s, op basis van de laatste trends en rages.

Zet een mooie vakantiefoto op je Sony Xperia C4 hoesje

De mooiste en handigste boekhoesjes en stand cases kun je terugvinden op onze website. Hiermee is de Sony Xperia C4 altijd beschermd, mocht die een keer uit je handen vallen. Deze grote telefoon is waarschijnlijk alleen met twee handen te bedienen en kan nog wel eens op de grond vallen. Hopelijk heb je dan een Sony Xperia C4 hoesje om de telefoon zitten.

De designs op onze stand cases en TPU hoesjes zijn natuurlijk schitterend, maar misschien heb jij wel ambities om je eigen smartphone hoesje te ontwerpen. Op een hoesje dat je zelf maakt kun je meerdere afbeeldingen plaatsen en een tekst en een logo toevoegen. Je zou je eigen naam op een Sony Xperia C4 hoesje kunnen zetten. Als bedrijf kun je ook een logo en een naam op de Sony Xperia C4 cases zetten. Dit is nog eens een mooi cadeau voor je werknemers!

B2C Telecom biedt altijd waar voor je geld

  • Goedkope Sony hoesjes tegen de laagste prijs
  • Profiteer van bundelkorting
  • Hoesjes zijn kosteloos te retourneren
  • Prints op design hoesjes exclusief en duurzaam
  • In bezit van belangrijkste keurmerken