Samsung Tab E 9.6 Wi-fi T560 accessoires

Tablethoesje Samsung Galaxy Tab E 9.6 wi-fi T560 – B2C Telecom

De Galaxy Tab E-serie van Samsung bestaat uit de wat goedkopere uitvoeringen van tablets. Dat geldt ook voor de Samsung Galaxy Tab E 9.6 wi-fi T560. Dit is een 9.6-inch tablet met een ips lcd-display, met een resolutie van 1280 bij 800 pixels. De tablet is beschikbaar voor een kleine tweehonderd euro. Bestel je hier een goedkope tablethoes bij op onze website, dan heb je voor een schappelijk totaalbedrag nog jarenlang plezier van de Samsung Galaxy Tab E 9.6 wi-fi T560.

De tablet beschikt over een quad core Spreadtrum SC7730SE-processor, die een kloksnelheid van 1,3GHz bereikt. Dit gaat samen met 1.5GB aan werkgeheugen en 8GB aan opslaggeheugen. Het totale geheugen is uit te breiden tot maximaal 128GB. Hier heb je natuurlijk niks aan op het moment dat de Samsung Galaxy Tab E 9.6 wi-fi T560 blijvende schade oploopt. Daarom is het verstandig om geld uit te geven aan een beschermend tablethoesje.

Om een goede keus te maken uit ons ruime aanbod van tablethoesjes is het natuurlijk handig om te beseffen voor welke doeleinden de Samsung Galaxy Tab E 9.6 wi-fi T560 wordt gebruikt. Een scholier heeft immers andere wensen dan een kantoormedewerker. Gelukkig is de variëteit aan aangeboden tablet hoezen erg groot. Neutrale kleuren, opvallende kleuren, prints van snoepjes, prints van bloemen en vissen; je kunt het allemaal terug vinden op onze website.

Stand cases voor Samsung Galaxy Tab E 9.6 wi-fi T560

We hebben dus rekening gehouden met vele verschillende soorten gebruikers van de Samsung Galaxy Tab E 9.6 wi-fi T560. Zodat je altijd wel de juiste keuze zult maken voor het meest passende hoesje. Onze stand cases worden met boekhoesje en standaard aangeboden, maar ook bijvoorbeeld met draaibare houder. Dankzij deze functionaliteit kun je de Samsung Galaxy Tab E 9.6 wi-fi T560 zowel horizontaal als rechtop zetten. Met dit hoesje is de tablet te bedienen zonder dat je deze vast hoeft te houden. Erg handig, dit soort flexibele tablethoesjes.

Screenprotector beschermt Samsung Galaxy Tab E 9.6 wi-fi T560

Ietsje eenvoudiger in bescherming zijn onze TPU hoesjes. Ietsje goedkoper ook, maar uiteraard nog steeds zeer functioneel en bovendien beschikbaar in verschillende moderne en hippe kleuren. Met zo’n opvallend hoesje voor de Samsung Galaxy Tab E 9.6 wi-fi T560 kun je echt overal voor de dag komen. De openstaande randen beschermen het scherm tegen barsten en scheuren op het moment dat de tablet op de grond valt.

Wel handig is het om tegelijkertijd een screenprotector te bestellen op onze website. Mocht je niet goed weten hoe je de screenprotector aanbrengt op de Samsung Galaxy Tab E 9.6 wi-fi T560, dan biedt een handleiding op de website uitkomst. Met een tablethoesje en een screenprotector zorg je ervoor dat je tablet in nieuwstaat blijft.