Samsung Galaxy Xcover 4 telefoonhoesjes

Samsung Galaxy Xcover 4 accessoires

Hoesjes van B2C Telecom beschermen Samsung Galaxy Xcover 4

De Samsung Galaxy Xcover 4 is in vele opzichten sterk verbeterd ten opzichte van de Samsung Galaxy Xcover 3. Het formaat is groter, de accu en de processor krachtiger en de camera is er met sprongen op vooruit gegaan. Daar hoort natuurlijk een leuk telefoonhoesje bij. De hoesjes van B2C Telecom zijn bij uitstek geschikt voor de Samsung Galaxy Xcover 4.

Stel, tijdens het afwassen krijg je een telefoontje waar je al heel de week naar uitkijkt en bij het opnemen valt de Samsung Galaxy Xcover 4 per ongeluk in de teil met water. Bij de meeste smartphones breekt protest uit, zo niet bij de Samsung Galaxy Xcover 4. Deze telefoon is volgens Samsung namelijk volledig stof- en waterdicht. Dit neemt niet weg dat de keuze om geen hoesje te gebruiken bij deze telefoon een zeer onverstandige is. Er zijn namelijk nog talloze andere situaties denkbaar waarin de bescherming van een telefoonhoesje noodzakelijk is.

De specificaties van de Samsung Galaxy Xcover 4 liegen er niet om en die wil je niet verloren laten gaan. Ten opzichte van de Samsung Galaxy Xcover 3 draait een krachtigere 1,4 GHz quad-core processor en het werkgeheugen en de interne opslagcapaciteit is verdubbeld naar respectievelijk 2 GB en 16G. Zonder een leuk en goedkoop telefoonhoesje loop je veel te groot risico dat deze fraaie functionaliteiten in kwaliteit gaan inboeten.

Voorkom schade aan Samsung Galaxy Xcover 4 met hoesje

Het is namelijk logisch dat er een keer een moment komt dat de Samsung Galaxy Xcover 4 in aanraking komt met ongewenste materialen. Een harde confrontatie met de keukenvloer kan al funest zijn voor het beeldscherm van de Samsung Galaxy Xcover 4. Je voorkomt onherstelbare schade met een smartphone hoesje van B2C Telecom. Onze Samsung hoesjes geven de Samsung Galaxy Xcover 4 niet alleen het recht op bescherming, het toestel krijgt ook meteen een fris en hip uiterlijk. De designs van onze telefoonhoesjes zijn namelijk wonderschoon en in vele variëteiten en varianten beschikbaar op onze website.

Scherm Samsung Galaxy Xcover 4 verdient screenprotector

Het scherm van de Samsung Galaxy Xcover 4 heeft een grotere diameter dan die van de Samsung Galaxy Xcover 3 en de resolutie is ook omhoog gegaan. Nog een extra reden om voor een screenprotector te gaan. Kiezen voor een screenprotector van glas is de veiligste optie. Hierdoor vermijd je te allen tijde scheuren en barsten. Maar ook met een screenprotector van folie, die krassen en vuil weghoudt, bouw je extra zekerheid in. Een meer dan welkome aanvulling op je schitterende hoesje!