Samsung Galaxy Tab S4 10.5 tablethoesjes

Samsung Galaxy Tab S4 10.5 accessoires

Bescherm jouw Samsung Galaxy Tab S4 10.5 met een hoesje 

De Samsung Galaxy Tab S4 10.5 heeft een Snapdragon 835 en heeft standaard 64GB opslaggeheugen en 4GB werkgeheugen. Verder beschikt de tablet over ondersteuning voor snelladen en draait hij op Android 8.1. Wil je een leuk Samsung Galaxy Tab S4 10.5 hoesje, waarmee je de tablet de bescherming geeft die het ook verdient? Koop dan een Samsung Galaxy Tab S4 10.5 hoesje. Je kunt kiezen uit zeer veel verschillende hoesjes. Zo zijn onze stand cases perfect op maat gemaakt voor jouw tablet.  

De Samsung Galaxy Tab S4 10.5 heeft een accucapaciteit van 7300mAh en het scherm is behoorlijk groot. De tablet is zeer stevig en door de nieuwe Tab S4 Book Cover Keyboard van 364 gram is het apparaat nog altijd lichter dan een laptop. Voor een goede en tegelijkertijd zeer opvallende bescherming ben je bij ons aan het juiste adres. Als je bij ons een leuk Samsung Galaxy Tab S4 10.5 hoesje koopt, betaal je nooit teveel. We staan erom bekend dat we de allergoedkoopste hoesjes aanbieden. Ben je films aan het afspelen of spelletjes aan het spelen met de tablet, dan doe je dat op een veilige manier als je een hoesje neemt. De cases die je hier ziet zijn stuk voor stuk van topmateriaal.  

Een stand hoesje maakt je Samsung Galaxy Tab S4 10.5 nog mooier 

Met een Samsung Galaxy Tab S4 10.5 hoesje blijven alle specificaties van de tablet in tact. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar ons assortiment stand cases. De hoesjes hebben een standaard, waardoor het wel heel erg comfortabel is om films te kijken vanuit je luie stoel. Stand cases hebben een zachte binnenkant en opvallende buitenkant.

De Samsung Galaxy Tab S4 10.5 stand hoesjes zijn in vele opvallende kleuren te krijgen. De tablet heeft nog een andere handigheid en dat is de S Pen. Deze wordt standaard meegeleverd en ziet er uit als een echte pen. Of je hier nu in de buitenlucht of binnen mee aan het werk bent, met het stand hoesje doe je dit op een hele veilige manier. De Samsung Galaxy Tab S4 10.5 is best prijzig, dus is een stand hoesje nemen een goede deal.

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Je kunt zelf hoesjes ontwerpen