Samsung Galaxy Tab S3 9.7 tablethoesjes

Samsung Galaxy Tab S3 9.7 accessoires

Hoesje B2C Telecom houdt Samsung Galaxy S3 9.7 soepel

Browsen, schakelen tussen apps, foto’s schieten, multitasken. Je kunt het allemaal met de Samsung Galaxy S3 9.7. En dat is toch wat iedere gebruiker uiteindelijk wil. Wil je dat op een duurzame en veilige manier kunnen blijven doen, dan besef je dat je een hoesje voor deze tablet nodig zult hebben. Wil je goedkope en oerdegelijke hoesjes, dan lees, scrol en surf je natuurlijk verder op onze website.

De Samsung Galaxy S3 9.7 is lekker soepel en vlotjes in gebruik. Dat kan ook niet anders, met de Snapdragon 820 (maximale kloksnelheid van 2.15 GHz), 4GB aan werkgeheugen en Android 6.0 Marshmallow. Ons advies luidt om ervoor te zorgen dat deze prestaties van lange duur zijn en voor een hoesje te gaan. Met de juiste tablet hoes kom je een heel eind met de Samsung Galaxy S3 9.7 en loopt het apparaat niet in een vloek en een zucht vast.

Functies Samsung Galaxy S3 9.7 blijven vitaal met stand hoesje

Onze Samsung hoesjes hebben een plastic hard case, waardoor er heel wat moet gebeuren wil de tablet zijn vitale functies gaan verliezen. Indien de Samsung Galaxy S3 9.7 per ongeluk in aanraking komt met huishoudelijke apparaten, dan biedt het hoesje weerstand tegen de klap. Daar komt bij dat de Samsung Galaxy S3 9.7 met onze stand hoesjes een veel luxere en elegantere uitstraling krijgt. De tablet krijgt dus niet alleen bescherming, maar ook nog eens veel meer aanzien. Daar kun je mee aankomen op je flexibele werkplek, waar je nog even snel de laatste mail van je collega’s wilt checken en een notitie wilt schrijven.

De Stand hoesjes zijn ook ideaal om het indrukwekkende beeldscherm van de Samsung Galaxy S3 9.7 in optimale staat te houden. Want bij het 9,7 inch super amoled-scherm met een resolutie van 2.048 bij 1.536 pixels willen we op deze plek wel even stilstaan. Dankzij de helderheid, de lichtgevende pixels en de hoge resolutie is het genieten geblazen tijdens het kijken van foto- en videomateriaal. Daarom is het verstandig om samen met het Samsung hoesje een screenprotector te nemen, gewoon als extra ondersteuning. 

Scherm Samsung Galaxy S3 9.7 blijft schitterend met screenprotector

Met een screenprotector wapen je het schitterende scherm nog eens extra tegen krassen en viezigheid. Een glazen screenprotector beschermt het best tegen barsten. Deze vormt als het ware een tweede glazen laag over het display van de Samsung Galaxy. Een screenprotector van folie biedt vooral bescherming tegen krasjes, stof en vuil op het display. Doordat ook de binnenkant van de hoesjes boterzacht is, weet u zeker dat het scherm van de Samsung Galaxy S3 9.7 nog zeer lang meekan. Beide tablet accessoires worden door B2C Telecom tegen de gunstigste prijs-kwaliteit verhouding geleverd.