Samsung Galaxy Tab S2 8.0 SM-T710 tablethoesjes

Samsung Galaxy Tab S2 8.0 SM-T710 accessoires

Bescherm Samsung Galaxy Tab S2 8.0 met hoesjes B2C Telecom 

De Samsung Galaxy Tab S2 8.0 is beschikbaar in een 32GB Wifi-versie en draait op Android 5.0 Lollipop. Verder beschikt de tablet over een 8.0-inch amoled-display, een microUSB-poort, een octacore-processor, een vingerafdrukscanner, een microSD-kaartlezer en 3GB aan werkgeheugen. Wil je deze tablet optimaal beschermen tegen de laagst mogelijke kosten, dan kom je uit bij de Samsung Galaxy Tab S2 8.0 hoesjes van B2C Telecom. Onze TPU hoesjes en stand hoesjes zijn zeer onderscheidend in vele opzichten. 

Samsung heeft bij het vervaardigen van de Galaxy Tab S2 8.0 gebruik gemaakt van de amoled techniek. Deze techniek is vergelijkbaar met oled en zorgt ervoor dat er een hoog contrast en een hoge helderheid met beelden gegenereerd kan worden. De Galaxy Tab S2 8.0 is een zeer kostbaar apparaat van behoorlijke omvang. Dit betekent dus automatisch ook een hoge kwetsbaarheid. Het apparaat kan niet alleen op de grond vallen, maar er kan ook een glas water overheen vallen. 

Samsung Galaxy Tab S2 8.0 stand hoesje zeer luxe 

Op zulke momenten is een Samsung Galaxy Tab S2 8.0 hoesje cruciaal. Dit kan bijvoorbeeld een Samsung Galaxy Tab S2 8.0 stand hoesje zijn. De Samsung case is gemaakt van erg hoge kwaliteit PU Leer en ziet er luxe uit. De flexibele houder (TPU) beschermt de tablet aan alle kanten. Maar dit tablethoesje biedt meer dan alleen optimale bescherming. De uitsparingen in de houder zorgen ervoor dat je foto's kunt blijven maken zonder dat de tablet uit het hoesje gehaald hoeft te worden. Daarnaast is er ruimte voor pasjes en briefgeld. 

De Samsung Galaxy Tab S2 8.0 wordt geleverd met Microsoft Office Solutions, voor het creëren en bewerken van documenten. Via OneDrive (twee jaar lang gratis) sla je tot 100 GB aan bestanden op in de cloud. Om deze documenten altijd op de tablet te kunnen blijven raadplegen is het belangrijk om het apparaat te beschermen met een Samsung Case. Kijk bijvoorbeeld eens naar ons aanbod TPU hoesjes. 

Samsung Galaxy Tab S2 8.0 screenprotector beschermt touchscreen 

Deze perfect passende hoesjes beschermen niet alleen de achterkant maar ook de randen en het touchscreen tegen barsten en krassen. Het materiaal van deze Samsung Galaxy Tab S2 8.0 hoezen is zeer stevig en flexibel. Denk er ook aan dat je het best een screenprotector kunt nemen bij deze Samsung Galaxy Tab S2 8.0 hoes. Een Samsung Galaxy Tab S2 8.0 screenprotector is simpel te bevestigen op het scherm. Net als de hoesjes zijn deze Samsung accessoires zeer goedkoop te bestellen bij B2C telecom.