Samsung Galaxy Tab A 9.7 T550 tablethoesjes

Samsung Galaxy Tab A 9.7 T550 accessoires

Tablethoesjes Samsung Galaxy Tab A 9.7 T550 – B2C Telecom

Samsung Galaxy Tab A 9.7 T550 is de grotere variant van de Tab A 8 inch. De tablet heeft soortgelijke specificaties, namelijk Multi Window, waarmee je tegelijkertijd op twee apps kunt werken. Deze tablet bevat een Kids Mode, waar kinderen veilig op kunnen spelen. Wil je veiligheid optimaal borgen, dan bestel je een tablethoesje voor de Samsung Galaxy Tab A 9.7 T550 bij B2C Telecom.

Ouders kunnen met deze tablet toezicht houden en bepalen waar kinderen toegang tot hebben. De Samsung Galaxy Tab A 9.7 T550 is dus ook erg geschikt voor kinderen. Een grote tablet kan echter snel beschadigd worden en moet daarom ook goed beschermd worden. Als je kosten aan reparaties wilt voorkomen, dan dien je tijdig een beschermhoes aan te schaffen voor de Samsung Galaxy Tab A 9.7 T550, want voordat je het weet is het scherm van je tablet gebarsten.

Een hoes zal barsten in het scherm en deuken aan de randen van de tablet voorkomen bij een valpartij. Het risico dat dit gebeurt is best groot, zeker als de Samsung Galaxy Tab A 9.7 T550 in handen is van kinderen. Zij gaan immers niet altijd even lichtzinnig met dit soort kostbare spullen om. De tablethoezen voor de Samsung Galaxy Tab A 9.7 T550 van B2C Telecom bieden uitkomst. Deze zorgen er niet alleen voor dat het apparaat minder snel beschadiging oploopt. Ze kunnen de tablet ook nog eens trendy look meegeven.

Stand hoesjes Samsung Galaxy Tab A 9.7 T550

De tablet hoezen voor de Samsung Galaxy Tab A 9.7 T550 zijn te verkrijgen in diverse kleuren en prints, die allemaal hun eigen specifieke kenmerken hebben. Onze stand hoesjes hebben een prachtige bewerkte buiten- en binnenkant, gemaakt van hoge kwaliteit PU leer. Doordat de tablet hoes is voorzien van een magnetisch lipje kan het niet ineens opengaan op het moment dat het is dichtgeklapt. De hoesjes voor de Samsung Galaxy Tab A 9.7 T550 zijn bovendien zeer duurzaam en multifunctioneel.

Screenprotector beschermt Samsung Galaxy Tab A 9.7 T550

Je tablet is met de juiste beschermhoes aan alle hoeken en aan de achterkant volledig beschermd door het beste kwaliteit TPU materiaal. Een andere bescherming voor het scherm van de Samsung Galaxy Tab A 9.7 T550 is een screenprotector. Met een matte uitvoering kun je de teksten op je scherm tijdens het luieren in de zon nog perfect lezen en een glazen screen protector is ideaal voor het weghouden van barsten en krassen. Met de screenprotectors en tablethoesjes van B2C Telecom ben je met je Samsung Galaxy Tab A 9.7 T550 altijd gegarandeerd veilig op weg!