Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2017) tablethoesjes

Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2017) accessoires

Bescherm Samsung  Galaxy Tab A 8.0 (2017) met hoesjes B2C Telecom

De Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2017) is voorzien van een Snapdragon 427-processor, die wordt geklokt op 1.4Ghz. Verder beschikt de tablet over 2GB ram, 16GB opslaggeheugen en een 8-megapixelcamera. Wilt u deze tablet optimaal beschermen tegen de laagst mogelijke kosten, dan komt u uit bij de Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2017) hoesjes van B2C Telecom. Onze tablet hoesjes zijn zeer onderscheidend en zeer goedkoop.

De Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2017) is zeer goed te gebruiken voor het spelen van niet al te stevige games, surfen op internet en e-mailen. Het is dus geen hoogdravende tablet, maar doet zijn werk prima. Bestelt u er een Samsung hoesje bij, dan zit u voor een hele mooie totaalprijs voor lange tijd op rozen. De Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2017) is immers kwetsbaar.

Tablet schadevrij met Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2017) hoesjes

Het apparaat kan bij intensief gebruik altijd een keer op de grond vallen of er kan een glas cola over gemorst worden. Op zulke momenten is het noodzakelijk dat u gebruik maakt van een leuk Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2017) hoesje. De kans op schade is dan tot het minimum beperkt. Wilt u zorgeloos gebruik maken van deze praktische tablet, dan is een tablethoes een noodzakelijke accessoire.  

Dit kan bijvoorbeeld een Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2017) stand hoesje zijn. Deze stand cases zijn gemaakt van hoge kwaliteit PU Leer en zien er zeer luxueus uit. De hoesjes hebben een flexibele houder (TPU), die de tablet aan alle zijden beschermt. Dit soort tablethoesjes heeft overigens meer functies dan alleen het bieden van bescherming. Door de uitsparingen in de houder kunt u foto's maken zonder dat de tablet uit de hoes moet worden gehaald. Aan de binnenkant van de Samsung Galaxy hoesjes is ruimte gemaakt voor pasjes en briefgeld.  

Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2017) screenprotectors beschermen touchscreen

De Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2017) heeft aan de voorkant een 5-megapixel selfiecamera. De tablet is tevens voorzien van de spraak assistent Bixby. Wij denken dat u sprakeloos zult zijn als u de uitstraling van onze Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2017) hoesjes ziet. Ze zijn op maat gemaakt en beschermen de randen en het touchscreen tegen barsten en krassen. De Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2017) hoesjes kunnen worden aangevuld met screenprotectors. Deze Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2017) accessoires beschermen het kwetsbare touchscreen.  

B2C Telecom biedt waar voor uw geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • In bezit van belangrijkste keurmerken