Samsung Galaxy Tab A 10.1 T580 (2016) tablethoesjes

Samsung Galaxy Tab A 10.1 T580 (2016) accessoires

Samsung Galaxy Tab A 10.1 T580 (2016) hoesjes en accessoires

De Samsung Galaxy Tab A 10.1 T580 (2016) is een populaire tablet die in het voorjaar van 2016 in Nederland op de markt werd gebracht. Maar om het maximale uit dit apparaat te halen, heb je aanvullende hoesjes en accessoires nodig. Zo bescherm jij je tablet niet alleen effectief tegen schade, maar geniet je ook van een optimaal gebruikscomfort.

Bescherm je Samsung Galaxy Tab A 10.1 met een handige case of hoes

De belangrijkste reden om een Samsung T580 hoes te kopen, is voor veel mensen het veiligheidsaspect. Het betreft een apparaat van honderden euro’s, dus het is zonde om niet te investeren in beschermingsmaatregelen. Want juist tablets blijken in het dagelijks gebruik bijzonder vatbaar voor schade door krassen, vallen of vocht.

Ga maar eens na hoe de tablet in jouw eigen huishouden wordt gebruikt. De Galaxy Tab A 10.1 ligt waarschijnlijk regelmatig op bank- of tafelranden, wordt gepakt door kinderen die ondertussen frisdrank drinken en ligt regelmatig in de buurt van scherpe voorwerpen zoals sleutelbossen en bestek. Het zou dan ook een klein wonder zijn als er in de komende jaren niets mis zou gaan!

Hoesjes voor de Samsung Galaxy Tab A 10.1 T580 (2016)

De aanschaf van een goede case of tablethoes voorkomt dat jouw tablet ten prooi valt aan zaken als krassen en waterschade. Maar wie zegt dat hoesjes alleen voordelen bieden op het gebied van veiligheid? Bij B2C Telecom vind je namelijk een groot assortiment hoesjes die een hoge functionaliteit koppelen aan een prachtig uiterlijk.

Zo beschermt een hoesje jouw Samsung Galaxy Tab A 10.1 T580 (2016) niet alleen, maar wordt het apparaat er ook nog eens een stuk mooier door. Kies uit prachtige tablethoesjes in jouw favoriete kleur, gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. En dankzij de handige draai- en standaardfunctie, kun je de tablet zowel horizontaal als verticaal neerzetten om je handen vrij te hebben tijdens het bekijken van video’s.

Accessoires voor de Galaxy Tab A 10.1 T580 (2016)

Bij B2C Telecom kun je niet alleen terecht voor de mooiste hoesjes voor je Samsung tablet, maar ook voor een breed aanbod onmisbare accessoires. Bescherm het scherm van je A 10.1 T580 bijvoorbeeld tegen krassen met een glazen screenprotector of gebruik een handige stylus pen om de mogelijkheden van het mooie touchscreen ten volle te benutten.

Kun je wel wat extra opslagruimte gebruiken voor zaken als foto’s, muziek en video’s? Schaf via onze website dan voordelig accessoires zoals een Micro SD kaart aan en geniet van zeeën van ruimte. Raakt de accu van je Samsung Galaxy Tab A 10.1 T580 (2016) sneller leeg door al dat filmkijken? Gebruik dan een van onze handige laders om je tablet altijd en overal snel op te kunnen laden.