Samsung Galaxy S9 Plus telefoonhoesjes

Samsung Galaxy S9 Plus accessoires

Bescherm Samsung Galaxy S9 Plus met hoesje bij B2C Telecom 

De Samsung Galaxy S9 Plus heeft net als de voorgangers een voorkantvullend ‘infinity’-display. Het scherm loopt door in de randen. Deze randen zijn echter nog dunner. Hierdoor heeft u nog meer schermruimte als u met dit geweldige toestel aan de slag bent. Als u voor een Samsung Galaxy S9 Plus hoesje kiest van B2C Telecom, zorgt u ervoor dat het fantastische design behouden blijft. Onze design hoesjes, stand cases, boekhoesjes en TPU cases zijn van grote waarde voor de Samsung Galaxy S9 Plus. 

De Samsung Galaxy S9 Plus heeft een 6,2 inch-scherm met een resolutie van 2960 bij 1440 pixels. Aan scherpe beelden geen gebrek. De Samsung Galaxy S9 Plus heeft ook een dubbele camera, waardoor u makkelijk een fraai scherptediepte-effect toe kunt voegen aan uw foto’s. U merkt bij het lezen van de specificaties al dat u eigenlijk niet zonder een Samsung Galaxy S9 Plus hoesje kunt. Deze Samsung hoesjes zijn bij ons te krijgen in allerlei vormen, soorten en maten. 

Design hoesje maakt Samsung Galaxy S9 Plus uniek 

Misschien vindt u het wel leuk om zelf een Samsung Galaxy S9 Plus hoesje te maken. Bijvoorbeeld omdat u geen keuze hebt kunnen maken uit ons fraaie aanbod Samsung Galaxy S9 Plus design hoesjes. Heeft u het in zich om uw eigen unieke design te ontwerpen. Ga dan aan de slag met onze Phone Case Designer. Met dit unieke ontwerpprogramma maakt u een geweldige case met een foto of een naam erop. U kunt zelfs wel tien foto's op een Samsung Galaxy S9 Plus case zetten. Deze zijn te uploaden vanuit Instagram. 

Met de camera van de Samsung Galaxy S9 Plus kunt u beelden in slowmotion opnemen. Onder de camera is de vingerafdrukscanner geplaatst. Dit is bijzonder handig. Al deze specificaties zijn natuurlijk nog steeds optimaal te gebruiken als u er een smartphone hoesje om doet. Zonder een gsm hoesje is de Samsung Galaxy S9 Plus onbeschermd en vatbaar voor schade. Een design hoesje is een uniek hoesje, dat over mooie prints beschikt. 

Ontwerp zelf Samsung Galaxy S9 hoesje met logo en naam 

Een Samsung Galaxy S9 Plus design hoesje is zeer handzaam. Het sluit zich bijna vanzelf om de Samsung Galaxy S9 Plus en laat niet los. Dit komt door de magnetische sluiting, die zich aan de binnenkant of de buitenkant bevindt. Bevindt die zich aan de binnenkant, dan hebben we te maken met een stand case. Een standcase heeft namelijk geen magnetische sluitclip. Denk ook aan een Samsung Galaxy S9 Plus screenprotector.