Samsung Galaxy S8 Plus telefoonhoesjes

Samsung Galaxy S8 Plus accessoires

Hoesje van B2C Telecom geeft Samsung Galaxy S8 Plus iets extra’s 

De Samsung Galaxy S8 Plus is een stukje groter dan de Galaxy S8. Het bijzondere schuilt vooral in het ontwerp. Aan de zijkanten is het 6,2 inch Super AMOLED-beeldscherm namelijk lichtjes gebogen. Aan de voorkant is een irisscanner zichtbaar, die de smartphone supersnel ontgrendelt. Met een hoesje voegt u een extra soort grendel toe, waarmee u de Samsung Galaxy S8 Plus nog lang in bezit kunt houden. Al onze hoesjes geven de Samsung Galaxy S8 Plus extra cachet. 

U kunt ook rustig een stukje gaan zwemmen met de Samsung Galaxy S8 Plus. Het toestel is stof- en waterdicht tot maar liefst 1,5 meter diepte voor maximaal 30 minuten. Hopelijk wil dit niet zeggen dat u besluit om zonder hoesje door het leven te gaan met de Samsung Galaxy S8 Plus. Indien het toestel dan op de grond valt, zou dit wel eens heel nare en dure gevolgen kunnen hebben. Een exclusief toestel als de Samsung Galaxy S8 Plus koopt u niet van de ene op de andere dag. Daarom wilt u schade aan vitale onderdelen zo veel en goed mogelijk voorkomen.   

Samsung Galaxy S8 Plus blijft razendsnel met stand case 

Dit doet u met behulp van een waardevol gsm-hoesje. Hierdoor blijft de Exynos 8895-chipset met 4 GB werkgeheugen razendsnel functioneren, ook na een vervelend incident. Maar onze stand cases doen meer dan alleen het bieden van veiligheid. Ze geven de Samsung Galaxy S8 Plus ook een strak en zakelijk uiterlijk. Met dit soort Samsung hoesjes valt u niet uit de toon tijdens een vergadering met het management team. Wilt u als leidinggevende op dat moment een filmpje tonen waarin een bijzondere prestatie van uw afdeling is te zien, dan kunt u de smartphone met dit hoesje horizontaal op de vergadertafel leggen terwijl u de handen vrij hebt. 

Superscherm Samsung Galaxy S8 Plus beschermd met superhoesje 

De stand cases zijn dus multifunctioneel en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Dit soort smartphonehoesjes zijn zo licht in gewicht dat u de aanwezigheid ervan niet zult voelen. U kunt ook kiezen voor een TPU hoesje, dat de achterkant van de Samsung Galaxy S8 Plus volledige bescherming biedt. Daar komt bij dat onze nieuwste TPU cases wel zeer bijzonder zijn. Ze hebben namelijk een diamant effect en zijn in de kleuren roze en paars en transparant beschikbaar. Door de opstaande randen geven deze smartphone hoesjes het scherm de nodige protectie tijdens een val. Gelukkig maar, want het is wel de bedoeling dat het 6,2 inch Super AMOLED-beeldscherm met resolutie van 1440 bij 2960 pixels in tact blijft.