Samsung Galaxy S7 (G930) telefoonhoesjes

Samsung Galaxy S7 (G930) accessoires

Prachtig B2C Telecom-hoesje voor Samsung Galaxy S7 (G930) 

De Samsung Galaxy S7 (G930) heeft in alles in zich wat de moderne smartphoneliefhebber zich kan wensen. De razendsnelle processor draait met 4 GB werkgeheugen op de laatste versie van Android: 6.0 Marshmallow. Dit alles wordt gecombineerd met een scherp AMOLED 5.1-inchscherm met 2560x1440 pixels. Deze telefoon is natuurlijk gebaat bij een superleuk hoesje, dat de meest kwetsbare plekken en vitale functies in bescherming neemt.

Iemand die regelmatig een bezoek brengt aan onze website, weet dat we deze telefoonhoesjes ruimschoots in voorraad hebben. Met onze hoesjes heb je nog langer plezier van je smartphone dan je gewend bent. Dat komt omdat ze gemaakt zijn van schokabsorberende materialen. Onze design hoesjes zijn aan de buitenkant voorzien van PU-lederen materiaal, dat bij een eventuele val van de telefoon de grootste schokken opvangt. Geen nood dus als de Samsung Galaxy S7 (G930) uit je handen valt. Iets dat de beste kan overkomen.

Hoesjes voor Samsung Galaxy S7 (G930) zijn ultra veilig

Deze Samsung hoesjes zijn niet alleen ultra veilig, ze zijn ook nog eens een plaatje. Kijk maar eens naar de prints op de design hoesjes, die door onszelf zijn ontworpen en dus uniek zijn in hun soort. Ben je in het dagelijks leven barista, dan zal ongetwijfeld het telefoonhoesje met koffiebonen je kunnen bekoren. Of misschien wil je met je Samsung Galaxy S7 (G930) de Nederlandse identiteit uitstralen en kies je voor een hoesje met roodwitblauwe vlag of tulpen uit Amsterdam.

Het lijkt ons sterk dat het hoesje van jouw persoonlijke voorkeur zich niet in ons ruime assortiment bevindt. Wel kunnen we ons echter voorstellen dat je er absoluut zeker van wilt zijn dat je een smartphonehoesje hebt dat niemand anders heeft. In dat geval kunnen we je verblijden met de mogelijkheid om je eigen hoesje te ontwerpen voor de Samsung Galaxy S7 (G930). Op onze website kun je een telefoonhoesje maken met eigen beelden, bijvoorbeeld van een memorabel vriendenweekend of survivaltocht met je collega’s.

Eenvoudig eigen hoesje maken voor Samsung Galaxy S7 (G930)

Degenen die het maken van een eigen hoesje moeilijk lijkt, kunnen we geruststellen. Op onze website staat een praktische handleiding die je stap voor stap meeneemt in het proces. Op onze website tref je tevens een instructie aan over hoe je een screenprotector aanbrengt op je Samsung Galaxy S7 (G930). Dat raden we zeker aan, want het scherm is een van de meest waardevolle en tegelijkertijd meest kwetsbare onderdelen van je smartphone. Komt hier een barst of een scheur in, dan ben je met een paar tientjes bij de reparateur niet klaar. Met een kleine investering van een screenprotector voorkom je dit. Het is een cruciale aanvulling op je hoesje.