Samsung Galaxy S7 (G930) telefoonhoesjes

Samsung Galaxy S7 (G930) accessoires

Prachtig B2C Telecom-hoesje voor Samsung Galaxy S7 (G930) 

De Samsung Galaxy S7 (G930) heeft in alles in zich wat de moderne GSM-liefhebber zich kan wensen. De razendsnelle processor draait met 4 GB werkgeheugen op de laatste versie van Android: 6.0 Marshmallow. Dit alles wordt gecombineerd met een scherp AMOLED 5.1-inchscherm met 2560x1440 pixels. Deze GSM is natuurlijk gebaat bij een superleuk hoesje, dat de meest kwetsbare plekken en vitale functies in bescherming neemt.

Iemand die regelmatig een bezoek brengt aan onze website, weet dat we deze GSM-hoesjes ruimschoots in voorraad hebben. Met onze hoesjes heeft u nog langer plezier van uw smartphone dan u gewend bent. Dat komt omdat ze gemaakt zijn van schokabsorberende materialen. Onze design hoesjes zijn aan de buitenkant voorzien van PU-lederen materiaal, dat bij een eventuele val van de GSM de grootste schokken opvangt. Geen nood dus als de Samsung Galaxy S7 (G930) uit uw handen valt. Iets dat de beste kan overkomen.

Hoesjes voor Samsung Galaxy S7 (G930) ultra veilig

Deze Samsung hoesjes zijn niet alleen ultra veilig, ze zijn ook nog eens een plaatje. Kijk maar eens naar de prints op de design hoesjes, die door onszelf zijn ontworpen en dus uniek zijn in hun soort. Bent u in het dagelijks leven barista, dan zal ongetwijfeld het hoesje met koffiebonen u kunnen bekoren. Of misschien wilt u met de Samsung Galaxy S7 (G930) de Vlaamse identiteit uitstralen en kiest u liever voor een hoesje met roodgeelzwarte vlag.

Het lijkt ons sterk dat het hoesje van uw persoonlijke voorkeur zich niet in ons ruime assortiment bevindt. Wel kunnen we ons echter voorstellen dat u er absoluut zeker van wilt zijn dat u een GSM-hoesje hebt dat niemand anders heeft. In dat geval kunnen we u verblijden met de mogelijkheid om uw eigen hoesje te ontwerpen voor de Samsung Galaxy S7 (G930). Op onze website kunt u een hoesje maken met eigen beelden, bijvoorbeeld van een memorabel vriendenweekend of survivaltocht met collega’s.

Eenvoudig eigen hoesje maken voor Samsung Galaxy S7 (G930)

Degenen die het maken van een eigen hoesje moeilijk lijkt, kunnen we geruststellen. Op onze website staat een praktische handleiding die u stap voor stap meeneemt in het proces. Op onze website treft u tevens een instructie aan over hoe u een screenprotector aanbrengt op de Samsung Galaxy S7 (G930). Dat raden we zeker aan, want het scherm is een van de meest waardevolle en tegelijkertijd meest kwetsbare onderdelen van uw GSM. Komt hier een barst of een scheur in, dan bent u met een paar tientjes bij de reparateur niet klaar. Met een kleine investering van een screenprotector voorkomt u dit. Het is een cruciale aanvulling op uw hoesje.