Samsung Galaxy S6 edge SM-G925F telefoonhoesjes

Samsung Galaxy S6 edge SM-G925F accessoires

Hip hoesje van B2C Telecom voor Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F) 

De Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F) is wat betreft hardware identiek aan de Galaxy S6. Het grote verschil is het bijzondere, gebogen 5,2 inch scherm. Dit is te danken aan het Curved OLED-beeld. Toch heeft de Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F) een zeer stevig display, dat nog eens extra bescherming krijgt als u een hoesje neemt van B2C Telecom. Ons aanbod van GSM-hoesjes is enorm gevarieerd, opvallend, kleurrijk en onderscheidend.

Dankzij de AMOLED-technologie heeft het scherm van de Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F) een uitstekende beeldkwaliteit. Het contrast bij dit scherm is geweldig en de kleuren komen zeer natuurgetrouw over. Als u een keuze maakt uit ons ruime aanbod van hoesjes, kunt u nog zeer lang vertrouwen op dit zeer bijzondere toestel. Onze prachtige collectie design hoesjes geven nog meer kleur aan uw toch al zeer opvallende apparaat. Dit komt door de unieke prints, die exclusief van de hand zijn van B2C Telecom.  

Show stelen met design hoesje voor Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F)

Hiermee steelt u met de Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F) gegarandeerd de show. Tientallen unieke prints staan u ter beschikking. Maar deze design hoesjes geven de GSM dankzij de perfecte pasvorm niet alleen een zeer hippe en elegante uitstraling. Ze bieden ook bescherming op de meest kwetsbare momenten. Een ongeluk zit in een klein hoekje en het zou zonde zijn als het binnenwerk, dat zeer kwetsbaar is, een onherstelbare klap te verduren krijgt. Doe daarom datgene waar verschillende andere gebruikers van de Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F) u reeds in zijn voorgegaan. Kies voor een smartphone hoesje van B2C Telecom.

We onderscheiden ons met een enorm uitgebreid assortiment aan GSM-hoesjes. Daarnaast leveren we niet alleen maar producten op maat, onze service verbetert zich ook voortdurend. Indien u een screenprotector bij ons koopt, bieden we hulp bij het bevestigen hiervan op het toestel. Zo is er een instructiefilm beschikbaar op onze website, waarin u kunt zien hoe u een screenprotector aanbrengt op de GSM.   

Eigen hoesje ontwerpen voor Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F)

Tevens kunt u op onze website zien hoe u uw eigen hoesje ontwerpt voor de Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F). Met een aantal simpele stappen plaatst u uw favoriete foto’s op uw unieke hoesje. Als u hiermee geen volle zalen trekt, weten wij het ook niet meer. Wat we wel weten is dat een toptoestel als de Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F) een hoesje en screenprotector verdient van B2C Telecom.