Samsung Galaxy S6 edge Plus telefoonhoesjes

Samsung Galaxy S6 edge Plus accessoires

Hoesjes B2C Telecom beschermen Samsung Galaxy S6 Edge Plus 

De Samsung Galaxy S6 Edge Plus is een grotere versie van de Samsung Galaxy S6 Edge. Het toestel komt met een 5,7 inch Amoled-scherm met QHD-resolutie van 1440x2560 pixels. De krachtige octa-core processor met 4 GB werkgeheugen is bijzonder snel. Voor een toptoestel als dit is het zaak snel een leuk Samsung hoesje te kopen. De Samsung Galaxy S6 Edge Plus hoesjes van B2Ctelecom zijn zeer goedkoop en tegelijkertijd onderscheidend. Of het nu om design hoesjes, stand cases of zelf gemaakte hoesjes gaat. 

Samsung heeft de Galaxy S6 Edge Plus voorzien van een Amoled-scherm. Dit levert bijzonder kleurrijke, heldere beelden op. Dankzij de QHD-resolutie is alles bovendien haarscherp te zien. Een bijzonder aspect is het gebogen scherm bij de randen, dat kan worden gebruikt om extra info te tonen. Daarom heb je een verstandig besluit genomen om er een smartphonehoesje bij te nemen. We hebben een groot aanbod telefoonhoesjes voor de Samsung Galaxy S6 Edge Plus. Ook de diversiteit en verscheidenheid is een groot pluspunt. 

Samsung Galaxy S6 Edge Plus design hoesjes zeer geliefd

Misschien heb je enige moeite met het maken van een keuze uit ons ruime aanbod Samsung Galaxy S6 Edge Plus cases. Alleen al het aanbod van Samsung Galaxy S6 Edge Plus design hoesjes is bijvoorbeeld zeer groot. Deze Samsung cases zijn zeer geliefd. Ze springen eruit dankzij hun opvallende, hippe ontwerpen. Deze ontwerpen zijn te krijgen in verschillende thema’s. Voor iedereen zit er wel iets leuks tussen.

Mocht je toch erg twijfelen, dan kun je ervoor kiezen om zelf een Samsung Galaxy S6 Edge Plus hoesje te ontwerpen. Een eigen Samsung hoesje maken met foto kan exclusief bij B2C Telecom. Ook hiervoor hanteren wij zeer goedkope tarieven. Zelf ontworpen smartphone hoesjes zijn een tikkeltje duurder dan een design hoesje, stand case of een TPU hoesje, maar dan heb je natuurlijk wel een unieke Samsung Galaxy S6 Edge Plus case in huis.

Samsung Galaxy S6 Edge Plus screenprotector beschermt touchscreen

Om alle veiligheidsrisico’s uit te sluiten is het nog een optie om te kijken naar ons assortiment screenprotectors. Een Samsung Galaxy S6 Edge Plus screenprotector kun je op het scherm bevestigen. Deze Samsung accessoire beschermt het waardevolle en kostbare touchscreen. Ze zijn te krijgen in folie en in glas. Glas biedt de beste bescherming, omdat dit barsten in het scherm tegenhoudt. Bij B2C telecom betaal je nooit een cent teveel voor Samsung hoesjes, screenprotectors en andere accessoires.