Samsung Galaxy S5 mini Duos G800H telefoonhoesjes

Samsung Galaxy S5 mini Duos G800H accessoires

Hoesjes B2C Telecom beschermen Samsung Galaxy S5 Mini Duos

De Samsung Galaxy S5 Mini Duos G800H is het kleine broertje van de Samsung Galaxy S5 en heeft dezelfde features en software. De gsm is alleen een stuk compacter en goedkoper. Bovendien is de Galaxy S5 Mini stof- en waterdicht. Dit kleine topmodel kunt u het best voorzien van een leuk hoesje. Wij hebben goedkope Samsung Galaxy S5 Mini Duos G800H hoesjes, die het toestel niet alleen optimaal beschermen. De Samsung cases van B2C Telecom zijn ook in visueel opzicht overdonderend. 

De Samsung Galaxy S5 Mini Duos G800H past makkelijk in uw broekzak en is met een hand te bedienen. Dat is een groot voordeel ten opzichte van de Samsung Galaxy S5. Als u er een flexibel TPU hoesje bij koopt, dan blijft u maximaal van dit voordeel genieten. Dit smartphone hoesje zit de Samsung Galaxy S5 Mini Duos als gegoten. Meestal wordt er een screenprotector bij gekocht. Het scherm ligt bij een TPU case immers vrij. 

Exclusieve Samsung Galaxy S5 Mini Duos design hoesjes 

Toch bieden de opstaande randen van het TPU hoesje bescherming aan de display. Wilt u graag iets exclusievers van aard, dan komt u uit bij onze Samsung Galaxy S5 Mini Duos design hoesjes. De transparantie van het hoesje en de gedetailleerde afwerking verzekeren u van een extra luxe uitstraling. B2C Telecom bedrukt smartphonehoesjes met de allerbeste UV-inkt en biedt u de keuze uit een grote variëteit prachtige ontwerpen. 

Met de Samsung Galaxy S5 Mini Duos en een smartphone hoesje van B2C Telecom kunt u heel lang makkelijk gezond blijven. De Samsung Galaxy S5 Mini Duos heeft namelijk een ingebouwde hartslagmeter, waarmee u gemakkelijk en snel uw hartslag te zien kunt krijgen. Die kunt u vervolgens bijhouden in de S Health app. Deze extra functies worden in leven gehouden met een stand case, design hoesje, TPU hoesje of een standaard boekhoesje of flipcase. 

Maak zelf Samsung Galaxy S5 Mini Duos design hoesje 

Als u echt iets unieks wilt, zouden we u willen aanraden zelf een Samsung Galaxy S5 Mini Duos hoesje te ontwerpen. Daarbij kun je gebruik maken van onze unieke Phone Case Designer. Met dit programma kun je heel makkelijk persoonlijke foto’s en teksten op een Samsung Case zetten. Ook zijn cliparts en speciale effecten toe te voegen. Tot slot bepaalt u zelf de goede achtergrondkleur. Met onze smartphones hoesjes en andere Samsung Galaxy S5 Mini Duos screenprotectors wordt uw gsm een unieke gadget!