Samsung Galaxy S5 G900 telefoonhoesjes

Samsung Galaxy S5 G900 accessoires

Bescherm Samsung Galaxy S5 G900 met hoesjes B2C Telecom

De Samsung Galaxy S5 G900 is een zeer complete smartphone. Het toestel heeft een 5,1 inch Super AMOLED-scherm met Full HD-resolutie van 1080x1920 pixels en een zeer krachtige 2,5 GHz quad-core processor met 2 GB werkgeheugen. Voor deze opvolger van de Samsung Galaxy S4 is een hoesje nemen zeer verstandig. U moet namelijk behoorlijk in de buidel tasten voor dit apparaat. U kunt bijvoorbeeld gaan voor TPU hoesjes, stand cases of design hoesjes. Maar u kunt bij B2C Telecom ook zelf een Samsung Galaxy S5 G900 hoesje maken.

Allereerst willen we u attenderen op de mogelijkheid om zelf een hoesje te ontwerpen voor de Samsung Galaxy S5 G900. Op onze website kunt u gebruik maken van onze unieke Phone Case Designer. Hiermee kunt u heel makkelijk persoonlijke foto’s en teksten op een Samsung Case zetten. Met onze smartphones hoesjes en andere Samsung Galaxy S5 G900 accessoires wordt uw gsm een unieke gadget!

Screenprotector houdt Samsung Galaxy S5 G900 touchscreen levend

Een Samsung accessoire die veel bescherming biedt is een screenprotector. Deze extra bescherming voor het touchscreen wordt vaak genomen bij een TPU case. Reden is dat een TPU hoesje alleen de achterkant en de zijkanten van de Samsung Galaxy S5 G900 bedekt. Samsung Galaxy S5 G900 screenprotectors zijn er in glas en in folie.

Een extra laag glas voorkomt barsten en scheuren in het scherm van de Samsung Galaxy S5 G900. Een screenprotector van folie is zeer handig als u vuil en vlekken wilt voorkomen. Overigens heeft de TPU Case wel opstaande randen aan de voorkant. Dus mocht de Samsung Galaxy S5 G900 uit de handen vallen, dan raakt het scherm niet direct de grond. Ook de zestien megapixel camera zal het dan blijven doen. De TPU hoesjes zijn zeer stevig en flexibel.

Samsung Galaxy S5 G900 design hoesjes zeer exclusief

Onze Samsung Galaxy S5 G900 design hoesjes zijn behalve stevig ook zeer onderscheidend. De prints zijn exclusief en in verschillende thema’s beschikbaar. U heeft dus echt wat te kiezen. Heeft u graag een standaard functie in het smartphone hoesje, dan voelt u zich waarschijnlijk prettig bij de Samsung Galaxy S5 G900 stand cases.  

Alle Samsung Galaxy S5 G900 hoesjes en andere accessoires van B2C Telecom worden zeer snel geleverd. Bovendien kunt u profiteren van bundelkorting. Hierdoor is de aanschaf van een Samsung case een goedkope investering, die maximaal resultaat oplevert. Namelijk optimale bescherming van uw Samsung Galaxy S5 G900!