Samsung Galaxy S4 Mini i9190 telefoonhoesjes

Samsung Galaxy S4 Mini i9190 accessoires

Bestel bijzondere Samsung Galaxy S4 mini i9190 hoesjes bij B2C Telecom

De Samsung Galaxy S4 mini i9190 is een compacte, eenvoudigere en goedkopere uitvoering van de originele Samsung Galaxy S4. De Galaxy S4 mini is voorzien van een 4,3-inch display en een 1,7GHz dual-core processor. Het is belangrijk om voor dit toestel een hoesje te nemen. We hebben een zeer ruim en divers aanbod Samsung Galaxy S4 mini i9190 hoesjes in huis. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor TPU hoesjes, stand cases of design hoesjes. Maar u kunt ook zelf een Samsung Galaxy S4 mini i9190 hoesje maken.

De originele Samsung Galaxy S4 heeft een 5-inch display met 441 ppi en een 1,9GHz quad-core processor. De specificaties van de Samsung Galaxy S4 mini i9190 zijn dus een stukje minder. Toch heeft u nog steeds een leuk toestel in handen, dat de bescherming van een Samsung hoesje zeer goed kan gebruiken.

Samsung Galaxy S4 mini i9190 design hoesjes zeer onderscheidend

De S4 mini biedt uitstekende connectiviteit met ondersteuning van 4G. Dankzij de support van infrarood is de S4 mini ook als afstandsbediening te gebruiken. B2C Telecom heeft met afstand de goedkoopste hoesjes in huis. Daar komt bij dat de Samsung Galaxy S4 mini i9190 design hoesjes een zeer onderscheidende look hebben. De prints zijn zeer exclusief en in verschillende thema’s te krijgen. Oordeel zelf!

De Samsung Galaxy S4 mini i9190 S4 mini beschikt verder over een 8-megapixel camera (met een 1080p Full HD-videorecorder) aan de achterzijde en een 1,9-megapixel HD-frontcamera. Dus om foto’s hoeft u ook niet verlegen te zitten. Mocht het toestel uit de handen vallen tijdens het foto’s schieten, dan is het handig als er een smartphone hoesje omheen zit.

Ontwerp zelf Samsung Galaxy S4 mini i9190 hoesje

Ook de stand cases en TPU cases zijn zeer functioneel. Ze zijn gemaakt van zeer goed materiaal en schokbestendig. Bij een TPU case wordt vaak een screenprotector besteld. Reden is dat een TPU hoesje alleen de achterkant en de zijkanten van de Samsung Galaxy S4 mini i9190 bedekt. Samsung Galaxy S4 mini i9190 screenprotectors zijn er in glas en folie.

Tot slot willen we u natuurlijk nog wijzen op de mogelijkheid om zelf een hoesje te ontwerpen voor de Samsung Galaxy S4 mini i9190. Op onze website hebben we een speciaal programma geïmplementeerd, waarmee u heel makkelijk persoonlijke foto’s en teksten op een Samsung Case zet. Met onze smartphone hoesjes en andere Samsung Galaxy S4 mini i9190 accessoires wordt uw gsm een unieke gadget!