Ontwerp je eigen Galaxy S3 i9300 hoesje!

Maak een eigen ontwerp

Niet goed? Geld terug!

Bij B2C Telecom heb je altijd 14 dagen bedenktijd. En als het niet goed is? Krijg je gewoon je geld terug.

Niet goed? Geld terug!

Samsung Galaxy S3 i9300 hoesjes en accessoires

Samsung Galaxy S3 accessoires. Bekijk hieronder ons zeer ruime assortiment voor de Samsung Galaxy S3. Ben je op zoek naar een bescherm hoesje of case voor je toestel of wil je een extra lader voor je Samsung Galaxy S3? Maak gebruik van onze bundelkorting en bestel vandaag nog je Samsung Galaxy S3 accessoires.

De Samsung Galaxy S3 is wederom een stijlvolle telefoon van Samsung. De telefoon heeft een 8 megapixel camera waarmee je de mooiste foto`s kunt maken. De telefoon beschikt over een Quad-core processor en is daarmee lekker snel. De telefoon maakt gebruik van het bekende Android besturingssysteem.

Een hoesje of case zorgt ervoor dat je telefoon langer meegaat doordat krassen, barsten en andere beschadigingen worden voorkomen. Onze hoesjes en cases zijn van goede kwaliteit en dit voor een leuke prijs. Bij ons betaal je nooit teveel voor een goede bescherming van je telefoon. Bovendien is je telefoon niet alleen beschermd, je telefoon ziet er ook stijlvoller uit door een hoesje van B2C Telecom!

Je bekijkt nu de mobiele versie van deze website

Bekijk desktop versie