Samsung Galaxy S20 Plus telefoonhoesjes

Samsung Galaxy S20 Plus accessoires

Samsung Galaxy S20 Plus telefoonhoesje

De Samsung Galaxy S20 Plus is de middelste en ook meteen de bestverkochte smartphone uit de nieuwe S20-serie. Tegen een hoge maar wel marktconforme prijs krijg je vrijwel alles wat de nieuwste smartphonetechnologie te bieden heeft. Van geweldige camera’s tot een razendsnelle processor en van een haarscherp scherm tot een lange accuduur.

Er is één aspect waar de Galaxy S20 Plus steken laat vallen en dat is de behuizing. Dat ligt hem niet zozeer aan de bouwkwaliteit of uitstraling, maar wel aan de enorm gladde achterzijde. Hierdoor glijdt de telefoon erg makkelijk uit je handen of van de bank, waardoor het risico op valschade enorm is. De oplossing is een goed GSM hoesje, maar dit levert Samsung helaas niet standaard bij het toestel.

TPU siliconen case of bookcase voor je Samsung S20 Plus

Gelukkig kun je val-, kras- of stootschade eenvoudig voorkomen door bij B2C Telecom een hoesje te kopen voor je Samsung Galaxy S20 Plus. Een betaalbare TPU siliconen case beschermt de zij- en achterkant van het toestel en is hiermee al voldoende om het probleem van de gladde achterzijde op te lossen. Gebruik liefst in combinatie met een screenprotector om ook het scherm te beschermen.

Verwacht je naast bescherming, ook de nodige functionaliteit van een telefoonhoesje? Dan kunnen we je aanraden om te kiezen voor een standcase of bookcase. Een standcase laat je je S20 Plus horizontaal neerzetten om met je handen vrij films te kijken, terwijl een bookcase praktische vakjes heeft voor je briefgeld en pasjes. Voor iedereen hebben wij dan ook een geschikt GSM hoesje!

Een origineel hoesje met foto voor je Galaxy S20 Plus

Of je nu een standcase, bookcase of TPU siliconen case kiest; de keuze in ontwerpen is eindeloos. Kies voor een hoesje met een kleurrijke print van eten, drinken, dieren, bloemen, planten of reizen. Of ga voor een design met illustraties, patronen, vormen, watercoloring, hout of stenen. In totaal bieden wij meer dan 18 verschillende collecties met trendy en tijdloze ontwerpen.

Wil je een origineel hoesje voor je Samsung Galaxy S20 Plus? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kies het soort hoesje dat je wilt en gebruik vervolgens onze Phone Case Designer om zelf in enkele minuten je eigen design te maken. Upload bijvoorbeeld een prachtige foto en voeg hieraan onder meer tekst, afbeeldingen en special fx toe. Hoe origineel kan een hoesje zijn?

Beste GSM hoesje kopen voor Samsung Galaxy S20 Plus

Wat het beste GSM hoesje is voor jouw Samsung Galaxy S20 Plus, is afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en voorkeuren. Duidelijk is wel dat je hoe dan ook een hoesje nodig hebt om dit dure maar ook gladde toestel te beschermen. Een stevig telefoonhoesje kost je bij B2C Telecom enkele tientjes, terwijl de schade door een val in de honderden euro’s kan lopen.

Wacht daarom niet langer en kies de standcase, bookcase of TPU siliconen case in een design dat jou aanspreekt. Of ga zelf aan de slag met onze Phone Case Designer en ontwerp een origineel hoesje dat gegarandeerd niemand anders heeft. Twijfel je nog? Klik onderaan de website op de vele positieve reviews van onze tevreden klanten!