Samsung Galaxy S10e telefoonhoesjes

Samsung Galaxy S10e accessoires

De leukste hoesjes voor de Samsung Galaxy S10e vind je bij B2C Telecom

De Samsung Galaxy S10e is het instapmodel van Samsung’s nieuwe vlaggenschip. Deze versie heeft een iets kleiner scherm dan de Galaxy S10, maar is net zo indrukwekkend. Daarnaast is hij dus een stukje goedkoper. 

De Samsung Galaxy S10e is uitgerust met een 5,8 inch-scherm met full hd-resolutie. In de aan/uit-knop aan de zijkant zit de vingerafdrukscanner verstopt. Achterop zit een dubbele camera. Een van de twee is een groothoeklens, waarmee je brede foto’s kan schieten. Voorop vind je nog een 10 megapixel-camera voor selfies. Mooie foto’s maken is dus zeker geen probleem met dit toestel.

Bij een goed toestel, hoort natuurlijk ook een mooi hoesje. Je wilt je smartphone natuurlijk optimaal beschermen maar je wilt ook iets leuks hebben om naar te kijken. Dat is geen probleem bij B2C Telecom, want wij hebben hoesjes in alle soorten en maten. Van simpele hardcases tot vrolijke boekhoesjes in allerlei kleuren en prints. 

Een uniek en bijzonder hoesje? Ontwerp hem dan zelf!

Wil je echt iets bijzonders, kies dan voor een hoesje dat je helemaal zelf hebt ontworpen. Dat klinkt onmogelijk, maar is het absoluut niet. Met onze Phone Case Designer is het zelf ontwerpen van een telefoonhoesje namelijk super makkelijk en bovenal hartstikke leuk om te doen. 

Kies voor een hoesje met eigen foto’s en teksten. Zo kun je jouw hoesje bijvoorbeeld voorzien van foto’s van een onvergetelijke ervaring zoals die ene mooie reis of foto's van je dierbare of favoriete huisdier. Natuurlijk zijn ook bedrijfslogo’s mogelijk, of afbeeldingen van je favoriete zanger of voetballer. Laat zien wie je bent met een zelf ontworpen hoesje. Je kunt eindeloos designs uitproberen tot jij helemaal tevreden bent. 

Je kunt kiezen uit verschillende type hoesjes: boekhoesjes, stand cases, TPU cases en hard cases. Deze cases hebben stuk voor stuk verschillende eigenschappen. Kenmerkend aan een boekhoesje is de magnetische sluitclip aan de buitenzijde en de verschillende opbergvakjes. Een stand case heeft een magneet aan de binnenkant en is uitgerust met een speciale standaard. TPU cases en hard cases beschermen de telefoon vooral aan de zijkanten en achterkant. Een TPU case is zeer flexibel, een hard case blinkt uit in stevigheid.

B2C Telecom biedt altijd waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Hoesjes kun je kosteloos retourneren
  • Prints op design hoesjes exclusief en duurzaam
  • Gecertificeerd met belangrijkste keurmerken