Samsung Galaxy Note 8 telefoonhoesjes

Samsung Galaxy Note 8 accessoires

Bescherm Samsung Galaxy Note S8 met hoesjes B2C telecom 

De Samsung Galaxy Note S8 steelt de show met het grandioze scherm, dat de complete voorkant van de Android-smartphone vult. De Samsung Galaxy Note S8 heeft een scherm van 6,3 inch, met haarscherpe resolutie van 2960 bij 1440 pixels. Bijzonder zijn ook de twee camera’s op de achterkant en de S Pen-stylus. Gezien de enorme aanschafprijs kan de Samsung Galaxy Note S8 wel een beschermend hoesje gebruiken. 

Doordat het scherm de gehele voorkant vult, past de Samsung Galaxy Note S8 goed in je hand. Toch zal het je maar gebeuren dat deze indrukwekkende Phablet uit je handen valt terwijl er geen Samsung hoesje omheen zit. Waarschijnlijk sla je jezelf dan tegen het hoofd, gezien het feit dat je bijna duizend euro voor de Samsung Galaxy Note S8 hebt betaald. Duizend euro! Daar valt de aankoopprijs van een Samsung Galaxy Note S8 hoesje natuurlijk bij in het niet. 

Samsung Galaxy Note S8 gaat langer mee met boekhoesje of TPU hoesje 

Samsung heeft met de Galaxy Note S8 nog wat goed te maken. De productie van de Galaxy Note 7 werd stopgezet nog voor het toestel in Nederland de verkoop inging. Tientallen gebruikers wereldwijd klaagden over spontaan ontploffende accu’s. Dat wil Samsung met de Samsung Galaxy Note S8 voorkomen door er een bescheiden 3300 mAh-accu in te stoppen. Een extra veiligheidsmaatregel kun je zelf nemen door een goedkoop Samsung Galaxy Note S8 hoesje te kopen. 

Alle hoeken en randen van de Samsung Galaxy Note 8 worden met een TPU hoesje goed beschermd. Dankzij de uitsparingen kun je met gemak alle knoppen, poorten en camera bedienen zonder dat de telefoon uit het hoesje gehaald moet worden. Wij adviseren dit hoesje te gebruiken in combinatie met een screenprotector. Met een screenprotector is het scherm ook maximaal beschermd tegen krassen, vuil, vlekken en barsten. 

Unieke prints op Samsung Galaxy Note S8 hoesje 

Deze Samsung Galaxy Note S8 accessoire is makkelijk aan te brengen op het apparaat. Zeker als je onze instructies volgt in onze video handleiding. Je zou ook voor een exclusief hoesje kunnen gaan, in de vorm van een design hoesje. Deze Samsung Galaxy hoesjes zijn supermooi en superhandig. 

De printjes worden door B2C Telecom gemaakt en zijn in verschillende thema’s te krijgen. De prints worden meestal geplaatst op een boekhoesje of een TPU hoesje. Op deze smartphone hoesjes kun je ook zelf een ontwerp plaatsen. Met onze Phone Case Designer kun je zelf foto’s, teksten en afbeeldingen op een Samsung hoesje zetten.