Samsung Galaxy Note 5 N920 telefoonhoesjes

Samsung Galaxy Note 5 N920 accessoires

Samsung Galaxy Note 5 blikvanger met hoesje B2C Telecom 

Als een groot en overzichtelijk scherm voor jou belangrijk is, dan zou je wel eens in het bezit kunnen zijn van de Samsung Galaxy Note 5. Deze smartphone beschikt over een 5,7 inch Super Amoled-scherm, zeer krachtige hardware en een uitgebreid aanbod van software. Het metalen glazen design kun je het best beschermen met een mooi Samsung Galaxy Note 5 hoesje. Je kunt kiezen uit allerlei soorten Samsung Galaxy Note 5 hoesjes en je kunt ook zelf een Samsung hoesje maken. 

Teksten zijn feilloos af te lezen op het grote scherm van de Samsung Galaxy Note 5. Of het nou lange WhatsApp-gesprekken betreft, websites met lange lappen tekst of een uitgebreide e-mail; je zult ze zeer comfortabel tot je kunnen nemen. Een telefoonhoesje zorgt ervoor dat de kwaliteit van het scherm goed blijft. Met vuil, vlekken en krasjes op het scherm wordt lezen plots een minder prettige bezigheid. Door een design hoesje, stand case of TPU hoes te nemen kun je dit te allen tijde voorkomen. 

Exclusieve print op design hoesje 

Met een design hoesje doe je meer dan alleen de Samsung Galaxy Note 5 beschermen. Deze Samsung Galaxy cases hebben een zeer exclusieve print, die door onszelf zijn bedrukt. De prints worden bedrukt op een standaard wit boekhoesje. Dit kunnen allerlei soorten prints zijn, variërend van paarden en koeien tot wereldsteden en wereldsterren. Met een Samsung Galaxy Note 5 design hoesje wordt de telefoon dus een ware blikvanger. 

Is een trendy look voor jou niet zo van belang, dan word je wellicht gelukkiger van een TPU hoesje. Dit is een wat eenvoudiger telefoonhoesje zonder opbergvakjes. De Samsung Galaxy Note 5 klikt makkelijk in een TPU hoes en alle randen van het apparaat worden volledig bedekt. Dit smartphone hoesje ziet er zeer strak uit en wordt meestal samen met een screenprotector besteld. Hierdoor is namelijk ook het scherm van de smartphone bedekt. Een TPU hoesje heeft aan de voorkant wel opstaande randen, maar het scherm ligt min of meer vrij. 

TPU hoesje en Samsung Galaxy Note 5 screenprotector 

Om die reden is het ook verstandig om een screenprotector te nemen bij het TPU hoesje. Neem je een screenprotector van glas, dan heb je de beste bescherming. Door deze tweede laag glas kunnen geen barsten en scheuren in het touchscreen ontstaan. Goedkope Samsung Galaxy Note 5 screenprotectors en onderscheidende Samsung hoesjes koop je natuurlijk bij B2C Telecom. Ook kun je zelf een Samsung Galaxy Note 5 hoesje maken!