Samsung Galaxy Note 3 N9000 telefoonhoesjes

Samsung Galaxy Note 3 N9000 accessoires

Bescherm Samsung Galaxy Note 3 N9000 met hoesje B2C Telecom 

De Samsung Galaxy Note 3 N9000 beschikt over een groot (5,7-inch) Super Amoled display met een Full HD-resolutie (1.080 x 1.920 pixels) en een 13-megapixel camera. De telefoon is voorzien van een 2,3 GHz Qualcomm Snapdragon 800 quad-core processor met 3 GB RAM. Voor een degelijk en stevig Samsung Galaxy Note 3 N9000 hoesje klop je terecht aan bij B2C Telecom. Onze Samsung Galaxy Note 3 N9000 hoesjes zijn bovendien zeer goedkoop. 

Het toestel ondersteunt Bluetooth en WiFi. Foto's en video's maak je met de 13-megapixel camera aan de achterzijde van het toestel. De frontcamera, bijvoorbeeld voor selfies en videogesprekken, heeft een resolutie van 2,0 megapixel. Hier kun je een prachtig design hoesje wel bij gebruiken. Een Samsung Galaxy Note 3 N9000 design hoesje heeft een exclusieve en onderscheidende print. Met dit hoesje wordt het apparaat een ware eyecatcher. Wat wil je ook als je er een schitterende foto van Marilyn Monroe op hebt staan. 

Maak zelf uniek Samsung Galaxy Note 3 N9000 hoesje 

De design hoesjes zijn beschikbaar in verschillende thema’s. Je kunt echter ook eigen foto’s op het smartphone hoesje zetten. Met een door onszelf ontwikkeld programma is het mogelijk om persoonlijke foto’s en teksten op het Samsung hoesje te plaatsen. Zelf een Samsung Galaxy Note 3 hoesje maken is zeer eenvoudig. Je stelt op onze website zelf je ideale hoesje samen en wij bedrukken dit vervolgens voor je. Het hele ontwerpen van het Samsung Galaxy Note 3 N9000 hoesje wordt ook voorgedaan in een speciale video instructie. Het kan gewoon niet fout gaan! 

Screenprotector extra verzekering voor Samsung Galaxy Note 3 scherm 

Er zijn echter nog veel meer opties waar je voor kunt gaan. Een handige stand case of een TPU case bijvoorbeeld. Bij dat laatste Samsung Galaxy hoesje wordt vaak ook een screenprotector besteld. Dit komt omdat een TPU hoesje het scherm van het apparaat niet in zijn geheel bedekt. Deze Samsung Galaxy Note 3 N9000 accessoire is een extra verzekering voor het kostbare scherm. Het super Amoled zorgt voor een zeer helder scherm met een lage energieconsumptie. Het is belangrijk dit ook zo te houden.

Het scherm zal bij een val van de telefoon geen schade oplopen als er een screenprotector op is bevestigd. Een Samsung Galaxy Note 3 N9000 screenprotector is er in glas en in folie. Screenprotectors en telefoonhoesjes voor de Samsung Galaxy Note 3 N9000 bestel je bij B2C telecom tegen lage prijzen. Bestel ze voor 16:00 en ze worden dezelfde dag nog verstuurd.