Samsung Galaxy J5 2017 telefoonhoesjes

Bekijk hier alle telefoonhoesjes voor jouw Samsung Galaxy J5 2017.

Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
548 resultaten
Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
1 2 ... 35

Telefoonhoesjes van B2C Telecom geven Samsung Galaxy J5 2017 meer elan

De Samsung Galaxy J5 2017 krijgt de allerbeste bescherming met de hoesjes van B2C Telecom. De stand cases en de TPU cases bieden allebei op hun eigen manier uitkomst op het moment dat de smartphone aan gevaar wordt blootgesteld. Met deze telefoonhoesjes kun je nog lange tijd vooruit met de Samsung Galaxy J5 2017, die te boek staat als een formidabel toestel.

De stand cases zorgen ervoor dat er geen ruimte is voor beschadigingen aan alle randen en de achterkant van de Samsung Galaxy J5 2017. Deze hoesjes zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit materiaal en dankzij de verschillende uitsparingen heb je toegang tot alle essentiële knoppen en poorten. Handige opbergvakjes zorgen ervoor dat je briefgeld en pasjes kwijt kunt in dit telefoonhoesje.

Geen beurs nodig met stand case voor Samsung Galaxy J5 2017

Handig als je naar de supermarkt gaat en geen zin hebt om je portemonnee mee te nemen. In feite kun je met dit soort smartphone hoesjes eigenlijk gewoon portemonneeloos door het leven gaan. Deze smartphonehoesjes hebben dezelfde eigenschappen als de boekhoesjes, ware het niet dat er nog een extra functionaliteit aan toegevoegd is. Ze worden namelijk geleverd met extra standaard. Hiermee is de Samsung Galaxy J5 2017 horizontaal neer te zetten. Handig als je besluit om een film te bekijken met je vrienden en vriendinnen.   

Stand cases hebben dus meer inhoud dan TPU cases. Toch zullen veel mensen zweren bij een TPU case voor de Samsung Galaxy J5 2017. Dit komt omdat deze Samsung hoesjes bekend staan om hun flexibiliteit en degelijkheid. TPU is een hybride materiaal, vervaardigd uit hard plastic en zachte siliconen.

Samsung Galaxy J5 2017 altijd in broekzak met TPU case

Hierdoor is de Samsung Galaxy J5 2017 meer dan ooit beschermd tegen allerlei vormen van schade. Maar het is vooral het praktische aspect wat mensen nogal eens doet neigen naar een TPU case. Deze Samsung hoesjes zorgen er namelijk voor dat de Samsung Galaxy J5 2017 in elke broekzak past. Je hebt je smartphone met een TPU case altijd en overal bij de hand en hoeft niet bang te zijn dat de telefoon in de broekzak wordt aangetast door scherpe voorwerpen. Meestal wordt de bestelling van een TPU case uitgebreid met een screenprotector. Deze geeft nog eens een extra garantie aan het bijzondere scherm van de Samsung Galaxy J5 2017.

We zijn ervan overtuigd dat je een goede keuze kunt maken tijdens de bezichtiging van ons mooie assortiment hoesjes. De TPU cases en de stand cases zijn beide beschikbaar in hele mooie prints, dus krijgt de Samsung Galaxy met deze telefoonhoesjes ook nog eens een hip uiterlijk.