Samsung Galaxy J5 2015 telefoonhoesjes

Samsung Galaxy J5 2015 accessoires

Hoesjes B2C Telecom beschermen Samsung Galaxy J5 2015

De gunstige prijs- kwaliteitverhouding is de belangrijkste specificatie van de Samsung Galaxy J5 2015. Verder is het geheugen van de Samsung Galaxy J5 uit te breiden en dankzij de 1,2 GHz quad core-processor draaien alle apps probleemloos zonder haperingen. Samen met een leuk hoesje staat deze smartphone nog jarenlang zijn mannetje. Bij B2C Telecom bestel je Samsung Galaxy J5 hoesjes voor de laagste prijs. 

De Samsung Galaxy J5 2015 is een toestel uit de budgetreeks van Samsung. Dit is net even wat minder dan bijvoorbeeld de A-serie en de bekende Galaxy S-serie. De Galaxy J5 is uitgerust met een 5 inch scherm met 720p HD-resolutie en een 1.2 GHz quad-core processor van Qualcomm. Onze design hoesjes zijn speciaal op maat gemaakt voor de Samsung Galaxy J5 en gemaakt van PU leer van hoge kwaliteit. 

Luxe design hoesjes voor Samsung Galaxy J5 2015

De perfect op maat gemaakte houder in het Samsung hoesje zorgt ervoor dat de telefoon aan alle kanten goed wordt beschermd. Dit is handig omdat de Samsung Galaxy J5 met een telefoonhoesje geen schade zal oplopen tijdens een incident. Op die manier kun je nog lang whatsappen, facebooken, bellen en mails lezen en beantwoorden met de Samsung Galaxy J5 2015. 

Verder heeft de smartphone twee camera's. Dus kun je met de Samsung Galaxy J5 ook prima selfies maken en videobellen via diensten als Skype. En de 13 megapixelcamera met LED-flitser aan de achterkant maakt foto's van een goede kwaliteit. Met deze foto’s is het mogelijk om zelf een hoesje te maken voor de Samsung Galaxy J5. Dit is mogelijk door gebruik te maken van onze unieke Phone Case Designer. Ontelbaar andere klanten gingen je voor. Met deze unieke printservice onderscheidt B2C telecom zich van de concurrentie.

Scherm Samsung Galaxy J5 2015 voorzien van screenprotector 

Over de kwaliteit van onze prints valt louter positieve kritiek te schrijven. Dat lezen we ook terug in onze klantenreviews. Ook de prints in onze design hoesjes zijn van een hoge kwaliteit en ze zijn ook nog eens erg duurzaam. Behalve design hoesjes en de mogelijkheid om zelf een hoesje te ontwerpen kun je ook kiezen voor een multifunctionele stand case of een ijzersterke TPU case.

Bij dat laatste Samsung Galaxy J5 2015 hoesje wordt ook vaak een screenprotector besteld. Hierdoor heb je geen last van scheuren of krassen in het scherm. Ongetwijfeld kun je een keuze maken uit onze mooie aanbod smartphonehoesjes op onze website. De smartphone hoesjes van B2C Telecom geven een geweldige draai aan de Samsung Galaxy J5.