Samsung Galaxy J4 Core telefoonhoesjes

Samsung Galaxy J4 Core accessoires

Bescherm de Samsung Galaxy J4 Core met een mooi en voordelig hoesje 

De Galaxy J4 Core is een Android Go smartphone van het Koreaanse merk Samsung. Het is de tweede Android Go telefoon van de nummer één smartphonefabrikant. Dit besturingssysteem is lichter en dus perfect voor een goedkoper toestel. Het budgettoestel loopt op Android 8.1 en is evengoed uitgerust met een hoop indrukwekkende features.

De Samsung Galaxy J4 Core heeft een slank uiterlijk en een 6 inch touchscreen met een resolutie van 720 bij 1480 pixels. De Galaxy J4 Core wordt aangedreven door een Quad Core-processor en wordt geleverd met 1 GB RAM. De telefoon heeft 16 GB aan interne opslag die kan worden uitgebreid tot 512 GB via een micro SD-kaart. De Galaxy J4 Core heeft een camera aan de achterkant van 8 megapixel en een 5 megapixel camera voor selfies aan de voorkant.

Je wilt je telefoon natuurlijk altijd zo lang mogelijk mooi houden. Daarom is een goed telefoonhoesje een absolute must. Dat is geen probleem bij B2C Telecom, want wij hebben hoesjes in alle soorten en maten. Van simpele hardcases tot vrolijke boekhoesjes in allerlei kleuren en prints. 

Een uniek en bijzonder hoesje voor de Galaxy J4 Core? Ontwerp hem zelf!

Wil je echt iets bijzonders, kies dan voor een hoesje dat je helemaal zelf hebt ontworpen. Dat klinkt lastig, maar is het absoluut niet. Met onze Phone Case Designer is het zelf ontwerpen van een telefoonhoesje namelijk super makkelijk en vooral hartstikke leuk om te doen. 

Kies bijvoorbeeld voor een hoesje met eigen foto’s en teksten. Zo kun je jouw hoesje voorzien van foto’s van een onvergetelijke ervaring zoals je favoriete foto van die ene mooie reis. Maar denk ook eens aan een foto van je geliefde of favoriete huisdier. Natuurlijk zijn ook bedrijfslogo’s mogelijk, of afbeeldingen van je favoriete popster, band of voetbalclub. Laat zien wie je bent met een zelf ontworpen hoesje. Je kunt eindeloos designs uitproberen tot jij helemaal tevreden bent. 

Je kunt kiezen uit verschillende type hoesjes: boekhoesjes, stand cases, TPU cases en hard cases. Deze cases hebben stuk voor stuk verschillende eigenschappen. Kenmerkend aan een boekhoesje is de magnetische sluitclip aan de buitenzijde en de verschillende opbergvakjes. Een stand case heeft een magneet aan de binnenkant en is uitgerust met een speciale standaard. TPU cases en hard cases beschermen de telefoon vooral aan de zijkanten en achterkant. Een TPU case is zeer flexibel, een hard case blinkt uit in stevigheid.

B2C Telecom biedt altijd waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Hoesjes kun je kosteloos retourneren
  • Prints op design hoesjes exclusief en duurzaam
  • Gecertificeerd met belangrijkste keurmerken