Samsung Galaxy J3 Pro telefoonhoesjes

Samsung Galaxy J3 Pro accessoires

Bescherm Samsung Galaxy J3 pro met hoesjes B2C Telecom

De Samsung Galaxy J3 pro is een verrassend instapmodel. Het kan namelijk terugvallen op heel fraaie specificaties. Zo is er een AMOLED-scherm aanwezig, waarmee je profiteert van kleurecht en levendig beeld. De Samsung Galaxy J3 pro heeft een 8 megapixelcamera achterop en een 5 megapixelcamera voorop. De Samsung Galaxy J3 pro hoesjes op onze website beschermen het toestel tegen valschade. De goedkope Samsung hoesjes van B2C Telecom zijn het toppunt van degelijkheid.

De Samsung Galaxy J3 pro loopt op Android 5.1 Lollipop met Samsung TouchWiz-interface. Het toestel heeft een 1,2 GHz quad-core processor met 2GB werkgeheugen. Er is 16GB opslagruimte ingebouwd, dat uit te breiden is met microSD-geheugenkaart. Met de hoesjes van B2C Telecom zorg je ervoor dat je nog lange tijd van deze specificaties kunt gebruik maken. Onze smartphone hoesjes zijn van hoge kwaliteit en beschermen het design en de hardware van de Samsung Galaxy J3 pro.

Het overkomt ons allemaal wel eens dat de smartphone op de grond valt. Zonder een Samsung Galaxy J3 pro hoesje kan het apparaat dan plotseling onbruikbaar worden. Onze Samsung Galaxy J3 pro accessoires zoals cases en screenprotectors voorkomen haperingen en storingen.

Stand cases Samsung Galaxy J3 pro multifunctioneel

De Samsung Galaxy J3 pro stand cases van B2C Telecom beschermen tegen alle vormen van schade. Maar ze hebben nog veel meer te bieden. Ze bevatten opbergvakjes voor pasjes en papiergeld. Verder heeft dit hoesje een standaard, waarmee de Samsung Galaxy J3 pro op tafel of bureau is neer te zetten. Heel handig als je een video of filmpje wilt bekijken.

De stand cases zijn dus multifunctioneel. Een andere optie is een TPU hoesje. De Samsung Galaxy J3 pro TPU cases beschermen vooral de zijkanten en de achterkant van de smartphone. Het scherm blijft dus altijd zichtbaar. Dankzij de ophogingen aan de voorkant van het Samsung hoesje wordt het touchscreen bij een val van het apparaat toch beschermd.

TPU hoesjes Samsung Galaxy J3 pro zeer flexibel

Valt de Samsung Galaxy J3 pro op de grond, dan zal het scherm niet in aanraking komen met het asfalt. Onze TPU Hoesjes zullen je Samsung Galaxy J3 pro ook nog eens opfleuren. Ze zijn namelijk te krijgen in zeer veel verschillende kleuren. Met deze hoesjes is de Samsung Galaxy J3 pro zeker een eyecatcher. Meestal wordt een screenprotector genomen bij deze smartphone hoesjes. Onze matte, transparante en glazen Samsung Galaxy J3 pro screenprotectors zijn zeer goedkoop en makkelijk te bevestigen op de smartphone