Samsung Galaxy J3 Emerge telefoonhoesjes

Samsung Galaxy J3 Emerge accessoires

Samsung Galaxy J3 Emerge beschermen met hoesjes B2C Telecom

De Samsung Galaxy J3 Emerge is de opvolger van de Samsung Galaxy J3 2016. De smartphone heeft net als de voorganger een 5 inch display met 720p resolutie. De processor draait nu niet op vier maar op acht kernen en de opslagruimte is verdubbeld van 8GB naar 16GB. De Samsung Galaxy J3 Emerge hoesjes op onze website beschermen het toestel tegen valschade. De goedkope Samsung hoesjes van B2C Telecom blinken uit in degelijkheid.

Het nieuwe model van de Galaxy J3 is niet uitgerust met Android 7.0 maar met het oudere Android 6.0 Marshmallow. De camera opstelling bestaat uit een 5 megapixel hoofdcamera aan de achterzijde en een 2 megapixel frontcamera. Met de hoesjes van B2C Telecom zorg je ervoor dat je met deze camera nog lange tijd mooie foto’s kunt schieten. Onze smartphone hoesjes zijn namelijk van hoge kwaliteit en beschermen het design en de hardware van de Samsung Galaxy J3 Emerge.

Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje. Het overkomt iedereen wel eens dat ze ietsje te nonchalant met de smartphone omspringen, waardoor het toestel vervolgens op de grond valt. Zonder een Samsung Galaxy J3 Emerge hoesje kan het apparaat dan plotseling onbruikbaar worden. Onze Samsung Galaxy J3 Emerge accessoires voorkomen haperingen en storingen.

Samsung Galaxy J3 Emerge stand cases multifunctioneel

De Samsung Galaxy J3 Emerge stand cases van B2C Telecom beschermen tegen barsten, krassen, scheuren en allerlei andere vormen van beschadiging. Maar de stand cases hebben nog veel meer te bieden. Ze bevatten opbergvakjes voor pasjes en papiergeld. Verder heeft dit hoesje een standaard, waarmee de Samsung Galaxy J3 Emerge op tafel of bureau is neer te zetten. Heel handig als je een video of filmpje wilt bekijken.

De stand cases zijn te krijgen in negen verschillende kleuren. Een andere mogelijkheid is een TPU hoesje. De Samsung Galaxy J3 Emerge TPU cases beschermen vooral de zijkanten en de achterkant van de smartphone. Het scherm blijft dus altijd zichtbaar. Dankzij de ophogingen aan de voorkant van het Samsung hoesje wordt het touchscreen toch beschermd.

TPU hoesjes fleuren Samsung Galaxy J3 Emerge op

Valt de Samsung Galaxy J3 Emerge op de grond, dan zal het scherm niet in aanraking komen met het asfalt. Onze TPU Hoesjes zullen je Samsung Galaxy J3 Emerge ook nog eens opfleuren. Ze hebben namelijk een opvallende opdruk in 3D en zijn te krijgen in meerdere effecten. Met deze telefoonhoesjes is de Samsung Galaxy J3 Emerge zeker een eyecatcher. Meestal wordt een screenprotector genomen bij deze smartphone hoesjes.