Samsung Galaxy J3 (2018) telefoonhoesjes

Samsung Galaxy J3 (2018) accessoires

Samsung Galaxy J3 (2018) met een hoesje van B2C Telecom helemaal klaar voor gebruik

In juni dit jaar heeft Samsung zijn nieuwe Galaxy J3 (2018) gelanceerd. Weer een mooie compacte budget-phone van de Samsung Galaxy J-serie. Net als de vorige versie is de Samsung Galaxy J3 (2018) uitgerust met een 8 megapixel-camera en een 5’’ beeldscherm. Met aan de voorzijde een 5 megapixel selfie-camera, waarmee ook groepsfoto’s gemaakt kunnen worden. Dankzij een intern geheugen van 16GB heb je een mooie telefoon in handen.

Laat het aan je vrienden zien

Bij een nieuwe smartphone hoort ook een nieuw hoesje. Voor je Samsung Galaxy J3 (2018) een stand case bestellen doe je makkelijk op B2C Telecom. Wij helpen je graag, met een breed assortiment exclusieve design hoesjes. Op deze manier geef je je Samsung Galaxy J3 (2018) een geheel eigen karakter. De stand cases zijn allemaal uitgerust met voldoende ruimte voor je pasjes en briefgeld. Met deze uitklapbare hoesjes kun je zonder enkele moeite je telefoon gebruiken als beeldscherm voor je nieuwste clips en video’s. Deze kun je aan je vrienden laten zien. Ze zullen versteld staan van de kwaliteit.

Ontwerp je eigen unieke telefoonhoesje

In het assortiment van B2C Telecom vindt iedereen een hoesje voor de smartphone. De keuze is reuze en het zal niet makkelijk kiezen zijn. Mocht je toch op zoek zijn naar iets unieks, iets speciaals, dan hebben we voor jou de mogelijkheid om zelf een hoesje te ontwerpen. Op onze site kun je een hoesje voor je Samsung Galaxy J3 (2018) maken dat niemand heeft, met daarop je eigen persoonlijke teksten, foto’s en afbeeldingen.  
Maak je bestelling af met een screenprotector voor het delicate beeldscherm van je Samsung Galaxy J3 (2018). 

Met je eigen gemaakte telefoonhoesje en de finishing touch van de screenprotector kan je Samsung Galaxy J3 (2018) weer een hele tijd mee.

B2C Telecom biedt altijd waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken