Samsung Galaxy J1 2015 telefoonhoesjes

Samsung Galaxy J1 2015 accessoires

Samsung Galaxy J1 2015 hoesjes B2C Telecom schitterend

Samsung biedt met de J-reeks kwalitatief goede telefoons aan voor betaalbare prijzen. De Samsung Galaxy J1 2015 is een compact instapmodel met een 4,3 inch touchscreen. Toch is de hardware nog best krachtig te noemen. Daarom is het verstandig om ook voor deze budget smartphone een leuk hoesje te nemen. Alleen dan ben je ervan verzekerd dat je de hardware van de Samsung Galaxy J1 2015 effectief kan blijven gebruiken. De Samsung Galaxy J1 2015 hoesjes van B2C Telecom voegen bovendien luxe toe aan het apparaat.

Ga je vier dagen lang carnaval vieren of een festivalterrein onveilig maken? Dan is het wellicht een optie om de kostbare smartphone die je normaal gebruikt tijdelijk om te ruilen voor een goedkopere versie. En hier is de Samsung Galaxy J1 2015 zeker geschikt voor. Bovendien weten we zeker dat je door een Samsung Galaxy J1 2015 hoesje te bestellen nog vele feesten, partijen of vakantieoorden kunt bezoeken met deze budgettelefoon.  

Geen schade met Samsung Galaxy J1 2015 hoesje

Nu is het ook weer niet zo de Samsung Galaxy J1 2015 helemaal niets in huis heeft. Zo is er een 1,2 GHz dual-core processor aanwezig en wordt de smartphone aangedreven door Android 4.4 KitKat. Daarnaast zijn er twee leuke camera's aanwezig, waardoor selfies en andere foto’s met deze budgetsmartphone prima te schieten zijn. Met een Samsung hoesje kan het scherm minder snel schade oplopen en dat is wel zo handig. Het scherm is namelijk misschien wel het meest kostbare element van de Samsung Galaxy J1 2015.

Daarom is een screenprotector bestellen ook niet onverstandig. Dit geeft toch nog wat extra zekerheid. Deze Samsung accessoire is gemakkelijk op het scherm aan te brengen. Eventueel kunnen onze medewerkers bij een bezoek aan onze showroom dit voor je doen. Er zijn glazen screenprotectors en screenprotectors van folie die beschermen tegen krassen, vlekken en scheuren. Je wordt immers met veel extra kosten opgezadeld als het scherm vervangen of gerepareerd moet worden. 

Zelf hoesje maken voor Samsung Galaxy J1 2015 

Meestal wordt een screenprotector besteld bij een TPU hoesje, omdat de voorkant van de smartphone met deze Samsung case onbedekt is. Maar ook bij een design hoesje past een screenprotector prima. De design hoesjes zijn prachtig om te zien. Ook kun je dankzij de opbergvakjes papiergeld en pasjes kwijt in het smartphone hoesje. Tot slot kunnen we je gelukkig melden dat het ook voor de Samsung Galaxy J1 2015 mogelijk is zelf een hoesje te maken. Dit wordt door veel van onze klanten als het walhalla ervaren.